Rețeta pentru cel mai bun șnițel de porc cu cartofi și castraveți murați. Ingredientul surpriză care-l face extrem de fraged

snitel de porc

Șnițelul de porc este un preparat cu care nu ai cum să nu-ți încânți toți membrii familiei, de la mic la mare. Află din rețeta noastră de astăzi cum să îl prepari pentru a te asigura că rămâne extrem de fraged, asezonat cu cartofi și castraveți murați.

Ingrediente: 

  • 500 g cartofi
  • 400 g pulpă de porc
  • 200 g smântână
  • 2 ouă
  • 2 castraveți murați
  • mărar proaspăt
  • făină
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

„Se porționează carnea și se bat bine feliile obținute. Se presară sare și piper și se tapetează cu făină.

Se bat ouăle cu sare și o lingură de făină. Se trec bucățile de carne prin ou și se prăjesc în ulei bine încins.

Cartofii se curăță, se feliază și se prăjesc în altă tigaie.

Castraveciorii se decojesc și se rad pe răzătoarea mare. Se amestecă cu mărar tocat și smântână.

Se servesc șnițelele cu cartofi prăjiți și sos de smântână,” notează kaufland.ro.

Revista Presei