Rețeta pentru cel mai delicios croissant cu cremă de migdale. E gata în câteva minute. Trebuie neapărat să adăugați și acest ingredient

de: Ana Toma
24 iul. 2020
Rețeta pentru cel mai delicios croissant cu cremă de migdale. E gata în câteva minute. Trebuie neapărat să adăugați și acest ingredient

Cafeaua de dimineață are un gust mai bun alături de un croissant, iar de asemenea, acestea pot fi o alegere bună atunci când dorești să-ți impresionezi oaspeții. Iată cea mai simplă rețetă pentru croissantul cu cremă de migdale.

Rețeta este gata în doar 25 de minute, iar ingredientele de care ai nevoie sunt ușor de găsit.

De ce ai nevoie

  • 8 croasanți mari, simpli
  • 150 de grame unt nesărat, înmuiat
  • 75 grame zahăr pudră
  • 4 linguri cu făină
  • 300 grame de migdale măcinate
  • 100 grame fulgi de migdale

Cum îl prepari

Se încălzește cuptorul la 170 grade Celsius. Între timp,  se pune untul, zahărul, făina și migdalele măcinate într-un blender și se amestecă pentru a le combina.

Se Taie apoi croasanții pe lungime precum un sandviș, însă nu complet. Se lasă cele două jumătăți lipite, pentru a menține forma croasanților.

Se întinde apoi pasta de migdale și unt în interiorul ficărui croasant, dar se păstrează 2 linguri de compoziție pentru mai târziu.

Se pun la loc „capacele” croasanților pentru se închide și se așează pe o tavă întinsă de copt. Restul de pastă de migdale se întinde pe suprafața croasanților și se presară deasupra fulgii de migdale.

Se pune la cuptor și coace timp de 10 minute, iar după scoatere se pudrează cu zahăr pudră.