După mese dezordonate, dar mai ales după mâncărurile consumate pe fugă, în concedii, organismul nostru are nevoie de o pauză, iar această rețetă este soluția. Supa de pui cu ierburi și conopidă este tot ceea ce ai nevoie pentru a-i oferi stomacului tău nutrienții esențiali.
Poți prepara oricând această rețetă, iar pe lângă beneficiile pe care le oferă oranismului, aceasta îți oferă senzația de sațietate pe o perioadă îndelungată de timp. Secretul gustului stă în conopida pe care o vei adăuga.
Incalzeste uleiul de masline la foc mediu intr-un vas mare. Adauga ceapa si usturoiul si un varf de sare. Lasa-le sa se rumeneasca aproximativ 5 minute, pana cand devin translucide.
Adauga apoi morcovii si feniculul. Lasa-le la sotat inca 5 pana la 10 minute, pana cand se inmoaie. Adauga puiul taiat fasii si lasa-l la fiert, avand grija sa dai focul mic. Adauga apoi conopida cu pana la 5-10 minute inainte de servire, astfel incat sa fie al dente atunci cand servesti.
La final, cu un minut inainte de a opri focul, adauga ierburile aromate pentru a-si putea elibera aroma. Inainte de a servi un bol, stoarce deasupra lamaia. Te vei bucura de un gust excelent.