Reteta Plachie de pui
Plachie de pui este o reteta cu carne de pui delicioasa. Este o mancare usoara potrivita atat pentru pranz cat si pentru cina, o reteta cu carne de pui satioasa.
ingrediente
8 ciocanele de pui
3 cepe
2 ardei capia
400 g rosii (conserva )
100 ml ulei
doua linguri faina
o frunza de dafin
piper negru boabe si macinat
frunze oregano
un catel usturoi
100 ml vin rosu
sare
mod de preparare
Ciocanelele le spalam, apoi le uscam cu un prosop de hartie.
Le condimentam cu sare si piper macinat, le trecem prin faina si le prajim usor in ulei.
Dupa ce le-am prajit ,le scoatem pe o farfurie si le tinem la cald.
Ceapa si ardeiul se taie julienne, apoi se calesc intr-o craticioara cu putin ulei ramas de la prajeala ciocanelelelor.
Reclama
Plachia de pui se serveste calda.
Loading...