Toggle Menu
  1. Home/
  2. Necategorisite/

Reteta Plachie de pui

  1. Home/
  2. Necategorisite/
Plachie de pui este o reteta cu carne de pui delicioasa. Este o mancare usoara potrivita atat pentru pranz cat si pentru cina, o reteta cu carne de pui satioasa.

ingrediente

   8 ciocanele de pui
   3 cepe
   2 ardei capia
   400 g rosii (conserva )
   100 ml ulei
   doua linguri faina
   o frunza de dafin
   piper negru boabe si macinat
   frunze oregano
   un catel usturoi
   100 ml vin rosu
   sare

mod de preparare

Ciocanelele le spalam, apoi le uscam cu un prosop de hartie.
Le condimentam cu sare si piper macinat, le trecem prin faina si le prajim usor in ulei.
Dupa ce le-am prajit ,le scoatem pe o farfurie si le tinem la cald.
Ceapa si ardeiul se taie julienne, apoi se calesc intr-o craticioara cu putin ulei ramas de la prajeala ciocanelelelor.

Plachia de pui se serveste calda.

Ioana