Rețetă: Prepară acasă cea mai delicioasă supă cremă de legume. Care este combinația perfectă de legume?

20 aug. 2020
Rețetă: Prepară acasă cea mai delicioasă supă cremă de legume. Care este combinația perfectă de legume?
Photo by Irina on Unsplash

Pe cât de simplu pare că este de făcut o ciorbă de legume, pe atât de multă atenție la detalii este necesară, pentru a obține cu adevărat un gust remarcabil.

Vă prezentăm astăzi o rețetă atent selectată, în care combinația de legume contează mult în gustul final iar modul de preparare a borșului va da acea savoare specială. Cei de la Mega Image au propus-o, iar noi am testat-o deja.

Urmati sfaturile de mai jos inainte de orice

„Prepararea unei supe-crema dureaza foarte putin si nici nu implica o procedura mult prea complicata. De fapt, totul se rezuma la alegerea unor legume proaspete, urmata de fierberea, pasarea si amestecarea lor cu alte ingrediente care le confera o textura cremoasa. Altfel spus, chiar daca nu esti tocmai un expert in bucatarie, poti face o supa-crema ca la carte daca urmezi cativa pasi simpli:

Pastreaza stockul de legume (apa in care au fiert legumele) pentru a-l folosi la prepararea supei-crema, astfel incat aceasta sa aiba o consistenta cat de lichida iti doresti;
Daca vrei o textura foarte cremoasa, adauga si 1-2 linguri de unt in momentul in care pui toate ingredientele in blender;
La final, pentru mai multa savoare, adauga crutoane si seminte, dar si cateva ierburi aromatice (busuioc, rozmarin etc.)”, spun cei de la Mega Image.