Rețetă: Prepară cea mai aromată tartă de caise! Care este secretul pentru un gust perfect

patiserie

Suntem în cel mai cald sezon, iar piețele sunt pline acum de cele mai delicioase și aromate fructe. Caisele se găsesc din belșug pe tarabele piețelor, așa că te sfătuim să profiți și să cumperi și tu câteva kilograme și, urmărind rețeta noastră, să prepari cel mai aromat gem.

Pentru că dulcețurile sunt nelipsite din cămara unei gospodine, cei de la Kaufland ne propun o tartă cu caise de pe rețeta de mai jos:

Ingrediente (6 porții)

130 ml ulei
250 ml lapte
100 g făină
50 g zahăr
2 ouă
bicarbonat de sodiu
sare
1 kg
caise

Mod de preparare

„Se încinge cuptorul la 180 de grade. Se amestecă ouăle cu zahărul şi sarea, se adaugă uleiul, puţin câte puţin amestecând încontinuu, după care se adaugă laptele, bicarbonatul stins cu lămâie şi la final făina. Caisele se desfac în jumătăţi, îndepărtând sâmburii.Tava se unge cu ulei şi se tapetează cu făină. Se aşază aluatul în tavă şi se aranjează caisele deasupra lui. Se apasă uşor, iar în fiecare caisă se pune puţin zahăr vanilat.Se introduce tava la cuptor 25-30 de min, până când aluatul este rumenit deasupra şi trece testul cu scobitoarea. Se serveşte pudrată cu zahăr”, scriu cei de la Kaufland.

Revista Presei