Rețetă: Șnițele de pui fragede și delicioase. Nu mai da carnea prin ou și făină. Este cea mai mare greșeală a gospodinelor

snitel

Rețetă: Deși pare greu de crezut, șnițelele de pui se prepară altfel decât crezi. Ei bine, în articolul de astăzi îți arătăm de ce nu trebuie să dai carnea de pui prin ou și făină și care este cea mai bună metodă de prepapare a șnițelelor.

Chiar dacă, la prima vedere, pare o rețetă simplă, prepararea șnițelelor de pui este făcută în mod greșit de către majoritatea românilor. Iată cum trebuie preparate șnițelele de pui, pentru a ieși extrem de fragede și delicioase.

Ingrediente:

  • 4 fileuri de pui;
  • 50 grame maioneza;
  • 40 g miere; sare;
  • piper;
  • 30 grame mustar;
  • 30 ml ulei;
  • 4 catei de usturoi;
  • boia.

Mod de preparare:

Mai întâi vorbim despre prepararea marinadei. Astfel, se amestecă uleiul, muștarul, usturoiul pisat, maioneza și mierea. Adaugi mai apoi sare și condimente, după preferințe.

SPală bine fileurile de pui și usucă-le cu prosoape de hârtie. Taie-le mai apoi felii subțiri și acoperă-le cu o folie alimentară. Bate cu grijă fiecare felie.

Rețetă: Șnițele de pui fragede și delicioase. Nu mai da carnea prin ou și făină. Este cea mai mare greșeală a gospodinelor

Pune carnea într-un vas, toarnă marinada și lasă tot amestecul să se întrepătrundă timp de 2 ore.

Pune bucățile de carne pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Stropește-le mai apoi cu marinada rămasă și introdu tava în cuptorul încins la 180 de grade, timp de o jumătate de oră.

Nu doar că vor ieși mai sănătoase, dar vor fi și mult, mult mai bune. Poftă bună!

Citește și:

Revista Presei