Review. Cel mai popular și mai bine vândut parfum din lume la ora actuală. Vouă vă place?

12 sept. 2019
Review. Cel mai popular și mai bine vândut parfum din lume la ora actuală. Vouă vă place?

Review. Specialiștii spun că nu putem mirosi mai mult de trei parfumuri, atunci când intrăm in magazin și ne punem pe testat. Și asta pentru că mirosul nostru cunoaște limite, iar conform cercetătorilor cam acestea ar fi. Așadar dacă mergeți să vă alegeți un parfum nou, țineți cont că după al treilea deja ceea ce simțiți nu mai este relevant.

Parfumul meu preferat la ora actuală este Armani Code, cel clasic, dar le-am cam încercat pe toate. Inclusiv Coco Mademoiselle și Chanel No. 5, ambele de la Chanel evident. Se pare că acestea două ar fi preferatele doamnelor din lumea întreagă, deoarece au un miros puternic și care persistă mult timp. Conform publicațiilor de specialitate, atât în anul 2018, cât și în 2019, parfumul numărul 1 în lume a fost Coco Mademoiselle. Îmi place mult mai mult decât Chanel No. 5, dar nu este printre preferatele mele.

Totuși este un cadou cu care nu poți da greș niciodată, pentru că este tipul de esență tolerată cam de toate gusturile. În top se mai află și Lancome, La vie este belle, care iarăși se cumpără foarte mult în România, mai ales pentru a-l dărui. Mesajul este unul de excepție și asta a făcut ca parfumul să se vândă foarte mult.

Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette și Dolce & Gabbana Light Blue Eau de Toilette sunt alte două parfumuri care s-au vândut foarte bine în anul 2019. Pe primul nu-l cunosc și urmează să-l testez. Până una alta, rămân la Armani, deși mi s-a cam făcut dor și de Dior Poison.