Review. Mascara Giorgio Armani Eyes To Kill: cât de bun este acest rimel pentru ochii sensibili

10 sept. 2019
Review. Mascara Giorgio Armani Eyes To Kill: cât de bun este acest rimel pentru ochii sensibili

De-a lungul timpului am încercat absolut toate brandurile în cautarea rimelului perfect. Și mi-a fost imposibil să-l găsesc și asta pentru că eu sunt foarte sensibilă, mai exact alergică și mă ustură ochii cam de la toate. Cel mai confortabil m-am simțit cu cel de la Shiseido, dar, din păcate, estetic nu-mi oferea ce așteptam eu, adică volum și alungire, fără să încarce genele.

Cel mai prost dintre rimeluri mi s-a părut cel de la Clinique, pe care l-am cumpărat din Belgia. Deși acest brand este recomandat persoanelor alergice, pot să vă asigut că în materie de mascara stau prost. Eu nu vi-l recomand.

Ultimul rimel achiziționat, după ce m-am plictisit de Lancome, Channel și Yves Saint Laurent, este Giorgio Armani Eyes To Kill. L-am găsit la magazinul Douglas și îl promovau intens. Am plătit în jur de 170-180 de lei pe el, dar nu regret. În sfârșit nu resimt senzația aceea de ochi care mă glodesc și în plus îmi asigură și un look așa cum îmi doream. Totuși îl puteți găsi și mai ieftin.

Ce vă recomand

„Mascara Eyes to Kill asigură volum, alungire şi definire genelor. Formula sa îmbogăţită cu ceruri asigură un volum instant şi de impact, lăsând genele moi şi flexibile. Peria supradimensională cu design în formă ondulată îmbracă şi separă genele, oferind o privire uimitoare”, spun cei de la Douglas pe site-ul lor.

În mare nu mint, mai puțin la faza cu privire uimitoare. Mie imi place acest Armani pentru că într-adevăr oferă mult volum, fără să încarce excesiv și cel mai important, nu mă ustură ochii, deci nu este nevoie să fug la șervețelele demachiante în două ore ca să-mi vin în fire.

Așadar recomand acest produs relativ nou de la Armani și vă sugerez să evitați Clinique. Și nu pentru că vă va ustura ochii, dar pur și simplu pare că se descompune pe ochi. Chiar am regretat că l-am cumpărat, iar după mai puțin de o lună l-am aruncat.