Revine Adrian Năstase la conducerea PSD? Planul din spatele ușilor închise

20 mart. 2021
Revine Adrian Năstase la conducerea PSD? Planul din spatele ușilor închise

Marcel Ciolacu este actualul președinte al PSD, dar mai nimeni nu vorbește despre el. Acesta nu are capacitatea de a-și ridica partidul, folosindu-se de propria imagine, întrucât impactul lui mediatic este minim. Liderul social democraților a acordat recent un interviu către G4Media, site-ul lui Dan Tăpălagă, recunoscut ca fiind un oponent al PSD.

Cu toate acestea, declarațiile lui Marcel Ciolacu nu au avut ecou, iar partidul pare să fi rămas fără voci care să se audă. Singura care încă mai aduce puncte la capitolul imagine este în acest moment Gabriela Firea, care a și vizat mult timp postul de președinte al PSD. Mai mulți lideri importanți ai PSD au început să se declare nemulțumiți de faptul că partidul nu are practic un lider de impact și caută soluții.

Surse politice au declarat pentru VoxBiz.ro că s-a luat în calcul revenirea lui Adrian Năstase în PSD și chiar propulsarea acestuia la vârf, ceea ce ar fi ajuns și la urechile lui Marcel Ciolacu, care nu este deloc fericit cu această situație.

Revine Adrian Năstase în PSD?

De altfel, acesta a folosit interviu dat pentru G4Media pentru a tranșa această situație și a transmite că Adrian Năstase rămâne istorie, la fel ca și Liviu Dragnea. Deși a vorbit în termeni laudativi despre fostul premier, care se bucură de o imagine bună în PSD, acesta a vrut ca toți membrii partidului să știe că Adrian Năstase nu este o variantă în acest moment și nici în viitor. Întrebat dacă acesta va mai candida pe listele PSD el a răspuns:

„Este foarte puțin probabil. Repet, îmi asum trecutul, dar drumul PSD în acest moment este cu totul și cu totul altul. Nu pot să fiu ipocrit că nu am comunicat cu domnul Adrian Năstase în această perioadă, dar haideți să ne amintim, a fost o guvernare de excepție în timpul domnului Adrian Năstase, cât timp a fost prim-ministru, și chiar a fost o profesionalizare a partidului evidentă în acea perioadă”, a spus Ciolacu.