Revoluție pe piața auto! Cum își doboară Tesla concurența: Mașina care va domina lumea

10 feb. 2020
Revoluție pe piața auto! Cum își doboară Tesla concurența: Mașina care va domina lumea

Tesla continuă să surprindă pe toată lumea. Noul model însă va reprezenta însă o adevărată revoluție pe piața auto. Tesla își va doborî concurența pur și simplu. Aceasta este mașina care va domina lumea.

Noul model Tesla doboară concurența

Noul model Tesla e de-a dreptul revoluționar. Își va doborî concurența cu noua inovație. Limuzina Tesla Model S poate fi configurată cu șapte locuri. Cele două din spate par a fi o glumă, dar nu este deloc așa. Doar copiii au loc acolo.

Cele două locuri de pe ultimul rând de scaune sunt o improvizație. Pentru acest supliment, clienții trebuie să scoată din contui 1.500 de dolari în plus. Mai mult, și se poate comanda ulterior pentru oricare dintre versiunile Long Range cu preț de pornire de la 74.490 de dolari sau Performance, care pornește de la 94.490 de dolari.

Scaunele se află în portbagajul mașinii, anulând, atunci când sunt ocupate, spațiul rezervat în mod obișnuit bagajelor. Există însă, un portbagaj în față, așa-numitul “frunk” sau “front trunk”, în spațiul gol lăsat de absența unui motor termic.

Locurile sunt montate cu spatele la sensul de mers. Atunci când nu sunt folosite, se pot plia, făcând loc obiectelor necesare pentru călătorie.

Gigantul spune că aceste locuri speciae pot fi folosite doar de copii cu o înălțime de peste 93 de centimetri, dar așezarea unor pasageri de peste 1.20 metri acolo ar fi imposibilă din cauza spațiului redus la cap.

Scaune auto cu bază isofix nu pot fi instalate acolo, pentru că scaunele nu dispun de sistem isofix. Nici cele care se ancorează în centuri nu sunt compatibile, pentru că locurile din portbagaj au centuri de siguranță în cinci puncte, ca în mașinile din sporturile cu motor.

În vara anului trecut, Elon Musk a promis că Model S în versiune ultra-performantă Plaid, testată deja pe circuitul de la Nurburgring, va dispune de spațiu mai mare pentru scaunele din cel de-al treilea rând. Un model Tesla care oferă șapte locuri, cele două din spate oferind un spațiu mai generos, este Model X.

Acestea sunt montate conventional, cu fața la sensul de mers, conform promotor.ro.