Revoluție pe piața auto! Primul model cu oglindă retrovizoare digitală. Este surpriză totală

08 mart. 2020
Revoluție pe piața auto! Primul model cu oglindă retrovizoare digitală. Este surpriză totală

Revoluție pe piața auto! S-a decis care este primul model cu oglindă retrovizoare digitală. Nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie. Este surpriză totală.

Revoluție pe piața auto

Este o adevărată revoluție pe piața auto. Ne referim la primul model de la FCA care va fi dotat cu o cameră retrovizoare digitală în loc de oglindă. Nu este, după cum se aștepta toată lumea, un Maserati. Nici măcar o mașină pentru pasageri.

Vorbim despre o furgonetă comercială numită RAM Promaster, care a fost prezentată recent la The Work Truck Show din Indianapolis, SUA.

Este vorba despre versiunea îmbunătățită a lui Fiat Ducato, care se vinde în SUA sub denumirea RAM Promaster. Aceasta păstrează aspectul modelului precedent, care a primit un facelift acum doi ani, dar vine cu mai multe accesorii suplimentare noi.

Noile caracteristici includ oglinda retrovizoare digitală care înlocuiește oglinda tradițională cu un monitor LCD de 9,2 inci. Pe lângă aceasta mai sunt și alte funcții, cum ar fi senzori pentru monitorizarea punctului mort, frânare automată de urgență și lumini ambientale.

RAM Promaster este disponibil în 18 configurații diferite ale lungimii ampatamentului și înălțimii acoperișului. Puterea mașinii vine de la motor Pentastar V6 de 3,6 litri care produce 280 de cai putere, putere transmisă către roțile din față printr-o transmisie automată cu șase trepte, conform promotor.ro.