Update! Rezultatele ADN sunt gata! Luiza este moartă! Detalii cutremurătoare din anchetă

luiza melencu

UPDATE: DIICOT infirmă informația furnizată de Antena 3. Procurorii au transmis sâmbătă dimineaţă, printr-un comunicat de presă, că nu s-a putut evidenția niciun profil ADN în fragmentele osoase găsite în padurea de lângă Caracal, despre care suspectul Gheorghe Dincă declarase că ar fi ale Luizei Melencu. Rămășițele sunt mult prea calcinate pentru a putea fi identificată clar identitatea victimei.

Luiza Melencu a dispărut de mai bine de patru luni de acasă. Aceasta a fost văzută ultima dată în prezența lui Gheorghe Dincă, în Caracal, când acesta a luat-o la ocazie. Bunicul și mama i-au anunțat imediat dispariția, dar procurorii DIICOT Craiova nu au anchetat cazul așa cum era firesc.

Răpirea și uciderea Alexandrei Măceșanu a dus, însă cazul la un alt nivel și astfel s-a început căutarea Luizei. Au fost implicați cei mai buni criminaliști din România, care au preluat dosarul. Monstrul din Caracal a recunoscut că le-a ucis pe ambele fete, dar procurorii nu aveau suficiente dovezi care să ateste spusele lui. Testele ADN găsite în casa groazei au arătat că Alexandra a fost ucisă și incinerată.

Gheorghe Dincă a indicat și că după ce a omorât-o pe Luiza, i-a dus oasele în pădure. Anchetatorii le-au găsit într-un final, iar astăzi Institutul de Medicină Legală a confirmat pentru DIICOT oficial că ADN-ul este al Luizei Melencu. Așadar nu mai există niciun dubiu că fata este moartă.

Anunțul a fost făcut de Oana Zamfir la Antena 3, iar jurnalista Berta Popescu a dat informații din documentul oficial al DIICOT. Aceasta a explicat și că au fost găsiți 21 de dinți și că toți aparțineau Alexandrei, astfel că nici în cazul ei nu mai există dubii. Din păcate, ambele fete au fost ucise cu bestialitate.

În mașina monstrului s-au găsit mai multe bijuterii, care ar putea aparține unui număr mare de fete. Anchetatorii iau în calcul că Gheorghe Dincă a ucis mult mai multe adolescente decât ne-am fi imaginat.

Revista Presei