Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Rodica Popescu Bitănescu, la un pas de moarte, din cauza celui mai cunoscut “drog”!

  1. Home/
  2. Entertainment/

Una dintre cele mai îndrăgite actriţe, Rodica Popescu Bitănescu, a trecut printr-o experienţă sinistră, care se putea încheia cu o tragedie, din pricina celui mai cunoscut “drog”: cafeaua
Invitată, alături de soţul ei, la “Refresh by Oana Turcu”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 15.45 la Antena Stars, Rodica Popescu Bitănescu îşi aminteşte de ziua în care a văzut moartea cu ochii, după ce a consumat o cantitate impresionantă de cafea. “Eram într-o deplasare cu teatrul la Zimnicea şi m-am dus la o colegă într-o cameră de hotel şi m-a tratat cu un nes rece. L-am băut, că era cald vara. Am mers la alta, mi-a dat şi ea o cană de cafea, atâta mare, am băut-o şi pe aia, eu fiind ageamie la cafele. Mă duc la cealaltă după un timp, mă tratează iar cu o cafea mai rece şi am băut cam cum ar fi vreo nouă cafele naturale, în aproximativ trei sferturi de oră. După care am plecat la teatru şi aveam nişte nervi, eu care sunt un om civilizat aşa, aveam nişte draci în mine, nu ştiu de unde. Aveam matineu şi mă enervau toţi, îmi venea să mă iau de cineva, după aia, seara, nervii crescuseră rău”, îşi aminteşte artista.

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu ora 15.45, la “Refresh by Oana Turcu”, pe Antena Stars!

“Plecăm toţi să mâncăm, dar eu aş fi plecat la hotel. «Nu, nu, stai la masa, Rodica!» Şi face prostia să mă invite unul la dans, un coleg. Şi era vals. Şi când m-a învârtit de două ori, sigur că eu făcusem o tensiune îngrozitor de mare. Eu nu mi-am dat seama de aia aveam nervii aia. Şi când m-a învârtit, am zis: «Vreau să plec la hotel, că am nişte nervi…» Şi m-am dus la hotel şi m-am întins. Şi, cum stăteam pe pat, îmi sărea când o mână, când un picior. Şi atunci eu am vrut să aţipesc. Era trei noaptea, veneau pe rând toţi şi mă păzeau, că şi-au dat seama că pot să mor. Toţi ziceau: «Tensiune mare. Şi, la un moment dat, aţipesc. Şi vine o tâmpită de actriţă: «Ce faci, mamă, dormi?!» Mă, când m-a întrebat, am vrut să o omor, pentru că m-a trezit din somnul ăla… Şi mi-a spus lumea după aia: «Rodica, dar puteai să faci un atac, tu nu ştii ce tensiune ai avut!»”, adaugă Rodica Popescu Bitănescu.

Andru