România în stare de șoc! Culiță Sterp, bătut cu cureaua! „Nu am mai văzut așa!”

carmen-de-la-salciua-culita-sterp-2

Culiță Sterp este astăzi unul dintre cei mai populari cântăreți de muzică de petrecere. Acesta a fost căsătorit cu Carmen de la Sălciua, iar divorțul lor a fost un subiect intens discutat în tabloide și nu numai. Fanii au dorit mult ca cei doi să se împace, dar nu pare să mai existe vreo cale de împăcare între cei doi.

Invitat la Teo Show, Culiță Sterp a făcut o serie de mărturisiri cutremurătoare despre viața pe care a avut-o în familie. Acesta a dezvăluit faptul că părinții lui nu au fost niciodată căsătoriți legitim și că tatăl său nu mai locuiește de șase ani în casa unde stau astăzi mama și ceilalți frați ai lui, Geta și Iancu.

Culiță a povestit că tatăl său îl bătea cu cureaua și că era un om foarte rece. „Nu ne spunea că ne iubește niciodată. Cum să vă zic, era mereu rece, un om, nu am mai văzut așa”, a spus acesta la Kanal D.

Culiță Sterp, bătut de propriul tată. Mesajul pe care i l-a transmis

„Îmi era frică de tata. Venea să ne trezească la 5 dimineața să mergem la treabă. Mama era mai indulgentă. Îmi era frică de tata până pe la 18-20 de ani. Nu îi întorceam vorba. Venea să ne trezească la 5 dimineața să mergem la treabă. De multe ori mergea mama în locul nostru”, a mai  spus artistul cu vocea tremurândă.

Culiță Sterp a mai spus și că în copilărie tatăl său îl bătea cu cureaua și că mai mereu prietenii lui de pahar erau mai importanți decât mama și frații lui.

„Vorbesc foarte rar cu tata. De 6 ani de când a plecat nu ne-a sunat niciodată, nici pe mine, nici pe frații mei. Nu l-am mai căutat nici noi. În ultimii ani am mai vorbit, am mai ținut legătura cât de cât. Nu i-am spus nici eu niciodată că îl iubesc. Tată, dacă vrei să vii acasă, poți să vii. Nu trebuie să faci nimic”, a fost mesajul lui Culiță Sterp către tatăl său din interviul de la Teo Show.

Citește și:

Revista Presei