România riscă o amendă uriașă! Avertismentul unui fost ministru: Mutarea care poate aduce falimentul

romania-

România riscă o amendă uriașă! Avertisment extrem de dur al unui fost ministru. Ultima mutare ne poate aduce falimentul. Se caută o soluție de urgență.

Fostul ministru al Muncii și Protecției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, trage un semnal de alarmă. România se află într-un mare pericol după ce legea recursului compensatoriu a fost abrogată.

România riscă amenzi uriașe

Vasilescu susține că urmează amenzi uriașe pe care România nu le va putea plăti. Deputatul PSD a spus într-o postare pe pagina sa de Facebook, care au fost adevăratele motive pentru care social democrații au adoptat legea recursului compensatoriu și ce se va întâmpla de acum înainte, având în vedere că legea a fost abrogată.

Olguța Vasilescu susține că România va primi amenzi uriașe din partea CEDO, pentru abrogarea legii și pentru că actualul guvern nu are o soluție alternativă la lege. Ex ministrul cere în mod ferm actualului guvern să vină cu soluții cât mai repede cu putință.

„Când s-a dat acest recurs compensatoriu, scris de Prună, ministru în guvernul Cioloș, dar pus în aplicare pe vremea PSD, s-au activat toți PNL-iștii și USR-iștii, care îl votaseră și ei în Senat, dar la tv nu mai recunoșteau… Că e pentru Dragnea (pe care nu l-a ajutat recursul, ca dovadă că e la închisoare), că scapă corupții etc. De fapt, legea s-a dat ca sa scăpăm de sancțiunile CEDO. Care vin peste România, acum că s-a abrogat legea! Și vor veni repede… Adresa e deja redactată și sancțiunile nu sunt deloc ușoare! Știe și Predoiu care încearcă să dreagă busuiocul acum, știu și PNL-iștii care ne rugau să nu băgăm atât de repede abrogarea recursului compensatoriu pe ordinea de zi a Parlamentului, că nu au soluții! Păi, cât credeți că mai decontam noi toate lucrurile făcute chiar de voi? Sunteți la guvernare, veniți cu soluții! Că nu mai merge cu lozinci, la CEDO!”, scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Ce nu spune Vasilescu este că după ce recursul compensatoriu a fost adoptat zeci de mii de infractori au fost eliberați, unii dintre aceștia primind și recompense bănești pentru așa zisele condiții proaste din pușcării. Și mai grav este că foarte mulți dintre cei eliberați au recidivat cu fapte mult mai grave. Au fost eliberați inclusiv pedofili, dar și criminali care comiseseră și au comis după eliberare fapte deosebit de grave.

Revista Presei