România se cutremură! Cine l-ar fi ucis de fapt pe celebrul interlop Emi Pian! Legătura cu Jador și Florin Salam

pian salam

În cursul dimineții de marți, Poliția Română a anunțat că temutul interlop Florin Mototolea, cunoscut ca Emi Pian, liderul clanului Duduianu a fost ucis, în urma unor lovituri de cuțit. Polițiști din cadrul Secției 20 au fost prezenți la fața locului.

Emi Pian Duduianu a fost transportat la Spitalul Universitar din București, după ce a fost găsit agonizând pe o stradă din Sectorul 6 din București. Prezenta urme de violență pe corp și fusese înjunghiat. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Avea doar 39 de ani.

Cel care l-ar fi ucis ar fi fost un alt interlop, pe nume Napi, din Chitila sau fiul acestuia, susțin mai multe surse media, dar și cunoscuți ai clanului. Informațiile nu sunt certe în acest sens, iar polițiștii nu au vrut să dea date din anchetă. Scandalul ar fi pornit de la un joc de barbut. De altfel, Emi Pian împrumuta sume mari celor care voiau să joace, iar apoi le percepea comisioane și de până la 35% din sumă PE ZI.

Legătua cu Florin Salam și Jador

Emi Pian Duduianu era recunoscut pentru chefurile de zile mari pe care le dădea. Acesta făcea risipă de mâncare și invita maneliști celebri să-i cânte. Printre aceștia s-ar fi numărat și Florin Salam, cu care avea o legătură strânsă, dar și Jador, care este noua stea a acestui gen muzical.

De altfel acesta din urmă a dat share unui filmuleț postat pe Tik Tok de George Pian, un apropiat al clanului Duduianu. Acesta a ridiculizat o operatoare 112 la telefon, spuându-i vorbe indecente legate de infectarea cu coronavirus. A fost de fapt un telefon fals, cu care apoi s-a lăudat pe internet. S-a trezit și cu o amendă ulterior, după ce internauții l-au reclamat la Poliție pentru gestul său revoltător.

Citește și:

Revista Presei