România șochează! Ce caută românii pe Youtube în plină pandemie. Muzica pe care o ascultă pe repeat

google youtube

Izolarea i-a determinat pe români să petreacă și mai mult timp decât înainte pe internet, iar Youtube-ul a fost luat cu asalt. Cel mai mult, internauții au căutat să asculte muzică, așa că au așezat pe primele locuri în trending artiștii favoriți. Doar că topul depășește toate așteptările.

Manelele sunt la mare căutare în această perioadă, iar melodia lui Culiță Sterp în colaborare cu Jador și Susanu ocupă locul 1 în preferințele românilor în aceste zile. Locul 2 este ocupat de o alta manea, de data această cântată de familia Salam, Betty și tatăl său mult mai celebru, Florin.

Pe locul 3 este iarăși un nume surpriză, Ștefania, care probabil a urcat rapid în topul Youtube, în urma finalei pierdute la Asia Express, emisiunea fenomen a Antenei 1, care a bătut toate recordurile de audiență. Melodia ei Petalele a strâns în doar trei zile peste 1,5 milioane de vizionări.

Locul 4 este ocupat de o altă cântăreață de manele, Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiță Sterp, iar locul 5 de Gongul final de la Asia Express, când Răzvan Fodor și Sorin Bontea au fost declarați câștigători.

Locul 6 revive altui manelist aflat pe val, Dani Mocanu, iar locul 7 lui Nane, un artist inovator, care abia a pătruns pe piața muzicală. Locul 8 revine satirei Aventuri cu Vaca, urmat de Cheloo și Speak.

Așadar românii au fost interesați de Asia Express, în general, Ștefania și Speak ajungând și ei în trending Youtube cu această ocazie, dar mai ales de manele.

Revista Presei