Românii au talent! Cine a câştigat Golden Buzz vineri 20 martie: Rar l-am văzut pe Mihai să plângă VIDEO

21 mart. 2020
Românii au talent! Cine a câştigat Golden Buzz vineri 20 martie: Rar l-am văzut pe Mihai să plângă VIDEO

Românii au talent, ediţia de vineri, 20 martie, nu a fost una care a uimit prin concurenţii din această seară, fiind prezenţi mai mult concurenţi din alte ţări, însă unul dintre ei a reuşit să impresioneze cu adevărat, bifând şi un Golden Buzz din partea lui Mihai Petre. Mai mult, cunoscutul artist a început să plângă de emoţie.

Ultimul Golden Buzz, dat de Mihai Petre

Mihai Petre a acordat vineri ultimul Golden Buzz de la Românii au talent, în ediția de vineri, 20 martie unei micuţe dansatoare care a reuşit să îl fascineze, Sara Maria Ardeleanu, o fetiţă de doar 10 ani care a venit cu multă energie pe scenă. Andra a spus, imediat ce Petre a apăsat butonul auriu că „Rar l-am văzut pe Mihai să plângă”.

Copila a povestit despre ea că este născută pe 10 martie şi că dansează de şase ani. Mai mult, fata spune că a fost impresionată de o balerină de la Românii au Talent. De asemenea, fata a mai spus că a ieşit campioană la dans contemporan, reuşind să ia medalia de aur din 55 de concurenţi din toată lumea. Cu toate acestea, pentru performanţele sale, Sara spune că se antrenează în fiecare zi mai multe ore.

Mihai Petre: „Ești minunea mea, ești un 10 perfect”

„Este despre uimire, este despre neaşteptat. Emoţia vine mereu la pachet cu adevărul. Este unul dintre cele mai bune momente de dans pe care le+am văzut vreodată la 10 ani. E o stare de graţie,”, a declarat Mihai Petre după ce a oferit Golden Buzz-ul.

Cine a primit Golden Buzz pe 22 martie

Pe scena Românii au talent din această seară nu au fost numere impresionate, unele fiind chiar deloc interesante. Cu toate că participanţii selectați au fost slabi şi show-ul aproape că a lipsit, Golden Buzz-ul a reuşit pur şi simplu să uimească, Sara Maria Ardeleanu din Bucureşti reuşind pur şi simplu să schimbe cu totul energia serii. Ultimul Golden Buzz a fost oferit de Mihai Petre. Începând cu acest sezon, jurații emisiunii, Florin Călinescu, Andra, Mihai Petre și Andi Moisescu, dar și cei doi prezentatori Smiley și Pavel Bartoș pot acorda două Golden Buzz-uri. Imediat ce este apasat butonul, concurentul este trimis direct în semifinale și nu mai trece prin etapa de preselecții.

Românii au talent, pe sfârşite

Se pare că mai sunt doar două ediții de preselecții Românii au talent, după care urmează galele transmise live, două semifinale și o finală care va decide cine este marele câștigător al sezonului 10.