Românii au talent! Concurentul care a ridicat sala și juriul în picoare! Smiley: Bă, ești nebun?! VIDEO

Ediția de vineri seară a emisiunii Românii au talent a reușit să uimească cu o serie de numere incredibile care au lăsat românii cu gură căscată. Acesta a fost și cazul unui tânăr care a reușit să ridice atât publicul, cât și juriul, în picioare. Acesta a plecat acasă cu 4 de DA și a mers mai departe în etapa următoare.

Moment unic la Românii au talent

Un tânăr a reușit să impresioneze jurații emisiunii de la Pro TV după ce a început să cânte nu la una, nu la două ci la trei viori în același timp. Atât publicul, cât și membrii juriului au rămas fără cuvinte. Bărbatul este cu adevărat un fenomen și a reușit să ridice tot platoul în picioare.

Oleksandr Bozhyk, concurentul de la Românii au talent care a cântat la 3 viori în același timp

Andra a fost șocată

„Tulai, Doamne, cum ai cântat!” a fost reacția Andrei care s-a ridicat în picioare și a început ovațiile, imediat după ce violonistul a terminat de cântat. Și ceilalți jurați au frapaţi de talentul tânărului. Acesta a primit 4 de DA din partea juraților. După ediţia din această seară Românii au talent pare să fi fost o nouă ediţie de succes care a ţinut publicul cu sufletul la gură.

„Bă, ești nebun?! N-am văzut așa ceva în viața mea!”, a spus şi Smiley uimit.

Emisiunea Românii au talent, difuzată la PRO TV, este printre cele mai urmărite emisiuni de la noi. Cu ediții care mai de care mai incitante, reușește de fiecare dată să surprindă telespectatorii.

Loading...

Revista Presei