Rona Hartner a vrut să se sinucidă. De ce a ajuns artista în acest punct

rona hartner

Rona Hartner nu a avut deloc o viață ușoară. Când părea că toate îi merg bine, un diagnostic crunt a dat-o peste cap: cancer de colon, stadiul 3. După tratament și operație, artista și-a revenit, iar acum este bine și are mare grijă de sănătatea ei. Pentru a sărbători această nouă șansă la viață, la finalul anului, ea s-a căsătorit cu iubitul ei, Hervé Camilleri, cunoscut ca DJ HMJ, cu care avea o relație de mai bine de doi ani.

Cei doi sunt acum foarte fericiți împreună, iar Rona emană multă bucurie. Recent, aceasta a dezvăluit că în trecut a avut probleme mari și chiar a vrut să se sinucidă.

„Eu am avut trei tentative de sinucidere la 18 ani. Am plecat noaptea pe mare, la 2 Mai. O persoană m-a salvat, am numit-o îngerul meu păzitor. Această persoană a apărut de trei ori în viaţa mea. Mereu vine în situaţiile critice. Nu ştiu cine e sau cum o cheamă. Atunci am înţeles că nu era momentul ca eu să pier”, a povestit actrița la un post de televiziune, conform cancan.ro.

Cum s-a schimbat viața ei după boală

Cântăreața a dezvăluit și la ce remedii a apelat după tratamentul greu cu citostatice, mai ales că boala i-a schimbat complet stilul de viață. Rona a mâncat foarte multe lămâi, a înotat și a luat spirulină și fier.

„Am mâncat lâmâi cu miere. Am luat lămâi din pom de la mine, adică bio, le-am pus în miere la macerat şi, în fiecare dimineaţă, beam pe stomacul gol chestia asta. Am mai luat spirulină şi mi-am refăcut fierul.

Am luat vitamina C şi mi-am refăcut tonusul. Am înotat în fiecare zi. Am decis să uit fiecare etapă a chimioterapiei, a cancerului, a bolii, ca să nu intru în sistemul de victimizare“, a mai povestit Rona Hartner.

 

Revista Presei