Rona Hartner rupe tăcerea! Cum s-a comportat cu ea celebrul doctor Beuran la Spitalul Floreasca

05 ian. 2020
Rona Hartner rupe tăcerea! Cum s-a comportat cu ea celebrul doctor Beuran la Spitalul Floreasca

Mircea Beuran este unul dintre cei mai renumiți chirurgi din România. Fost ministru al Sănătății, susținut de PSD, acesta este și șef de secție la Spitalul Floreasca din Capitală, acolo unde recenit o pacientă a murit în urma unui incident în sala de operații. Aceasta a ars ca o torță în momentul în care echipa de medici a vrut să intervină pentru stoparea unei hemoragii interne. Se pare că aceasta fusese dezinfectată cu o substanță incompatibilă cu instrumentul medical care a fost folosit.

Pacienta suferea de cancer de pancreas și era în grija profesorului Mircea Beuran. Aceasta, însă nu a fost în sala de operații când s-a petrecut incidentul, deși pe foaia de observații era parafa lui. S-a declanșat un scandal monstru, iar acum ministerul Sănătății investigează cazul, iar chirurgul riscă să aibă probleme.

Rona Hartner, actriță și cântăreață, diagnosticată și ea în urmă cu ceva timp cu cancer de colon a sărit în apărarea medicului și a povestit pe facebook cum s-a comportat acesta cu ea.

Ce spune Rona Hartner despre profesorul Beuran

„Declarație oficială vreau să spun pe această cale că domnul doctor Mircea Beuran mi-a salvat viața !!!!! prin operația pe care mi-a făcut-o pe 25 februarie 2019 el m-a ajutat !!!! pentru operația de cancer de colon !!!!! executând-o atât de bine el m-a salvat boala mea era socotită cancer fază doi localizată doar in sigmoid. Dar cand el a făcut operația a identificat faptul că boala mea era în fază trei A și că trebuia să fac și o chimioterapie !!!! m-a salvat cu pricepere si multa credinta. Vreau să precizez faptul că operația nu ma costat niciun un ban.

Vreau să vă spun că avem de-a face cu o somitate in Domeniul médicinei nu este vorba despre un doctor corupt este vorba despre un doctor care merită tot respectul orice se poate întâmpla într-o sală de operație !!!! IAR unii vin Prea tarziu la doctor
Dar daca am preferat sa ma operez in Romania la spitalul Floreasca a fost pentru ça domnul doctor Mircea Beuran ERA acolo
Am asistat la vieti salvate fiind 10zile in spital.

Este numit « mana Lui Dumnezeu »
el nu este responsabil pentru cele intamplate zilele trecute in Spital si sper justitia sa tina Cont de Faptul ça nu mai avem multi doctori Buni si nu avem poate Nici unul de talia lui !!!!!
vreau să vă invit pe toți cei care ați fost operați de el ,si salvati de el ,să îl susțineți pe toate toate căile posibile!!!!!
Multumesc domnule doctor Mircea Beuran”, a scris Rona Hartner pe facebook.