Rusine fara margini! O celebra vedeta data in judecata pentru ca nu si-a platit intretinerea. S-a facut de ras in toata tara. Ce au decis judecatorii

pro tv

Cunoscuta vedetă Pro TV Vica Blochina este la un pas să fie dată afară din propria casă din cauza datoriilor la întreținere. Asociația de Proprietari a dat-o în judecată, iar Instanța a admis deja cererea. 

„Soluția pe scurt: Admite cererea. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 2.462,13 lei cu titlul de cote de întreţinere aferente apartamentului nr. 48 din perioada ianuarie 2019-iulie 2019, suma de 637,98 lei cu titlul de fond de reparaţii aferent aceluiaşi apartament, pentru aceeaşi perioadă, suma de 100 lei, fond curăţenie şi întreţinere spaţii comune aferent lunii iunie 2019, suma de 435,93 lei, penalităţi de întârziere la cotele de întreţinere şi fondurile menţionate anterior şi suma de 2.305,86 lei, penalităţi de întârziere la cotele de întreţinere şi fondurile din perioada ianuarie 2018-decembrie 2018, calculate pentru perioada ulterioară datei de 24.01.2019 până la 26.09.2019.

Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 900 lei, cheltuieli de judecată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 4 București.

Pronunţată prin punerea soluției la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia judecătorilor.

Așadar, conform deciziei luată de judecători, Vica Blochina trebuie să plătească suma de aproximativ 7.000 de lei, în caz contrar, conform legii, asociația de proprietari putând să-i puna sechestru pe apartament.

O prevedere nouă a unei legi spune că asociațiile vor avea o ipotecă legală asupra apartamentelor proprietarilor din condominiu și, pe lângă asta, un privilegiu asupra tuturor bunurilor mobile ale acestora, ca să-și poată recupera cotele restante la cheltuielile asociației.

Revista Presei