S-a aflat adevărul! Ce sume îi intră în conturi lunar Danei Budeanu și cine îi trimite, de fapt bani

dana budeanu

Dana Budeanu este una dintre cele mai populare vedete pe Youtube și a reușit să se impună pe piață după ce a fost dată afară de la Pro Tv în urma unui scandal cu fondatoarele de la Daruiește viață. Aceasta nu ezistă să spună verde în față să critice pe oricine: de la politicieni, artiste de top sau fotomodele.

Aceasta și-a deschis de-a lungul timpului mai multe firme. Deși toată lumea probabil își imaginează că face milioane cu ajutorul afacerilor, lucrurile nu stau chiar așa. Dana Budeanu deține patru firme în prezent: Love is flirtatious SRL, Love is flying SRL, Love is glowing SRL și Love is gipsy SRL.

Ce venituri a obținut din firmele ei ?

Love is flying SRL este o firmă care în anul 2019 nu a înregistrat nici un venit, doar cheltuieli de 66.122 lei. Pe lângă asta a mai avut și datorii în valoare de 50.000 de lei. A doua firmă este Love is glowing SRL, care a fost mai norocoasă, întrucât a obținut din ea aproximativ 80.000 de lei, în anul 2019. Nici de data asta nu a scăpat de datorii, pentru că a rămas pe minus cu 25.000 de lei.

Următoarea firmă deținută de Dana Budeanu este Love is gipsy SRL, care a obținut un profit de peste 117.000 de lei și datorii în valoare de aproximativ 25.000 de lei. O situație mai dificilă se conturează în ultima firmă Love is flirtatious SRL, fiindcă nu a înregistrat nici un venit și a avut parte doar de pierderi imense.

Așadar, din datele de mai sus ne putem da seama că în 2019 a câștigat 130.000 de lei și a avut datorii de 100.000 de lei. Asta ar însemna că dintre toți acești bani a avut un profit de doar 30.000 de lei, iar în fiecare lună a primit câte 2.500 de lei.

Revista Presei