Toggle Menu
  1. Home/
  2. Business/

S-a aflat adevărul! De ce a fost lăsată de fapt Gabriela Cristea fără emisiune de cei de la Kanal D și ce dezie radicală a luat acum vedeta

  1. Home/
  2. Business/

Potrivit presei mondene, Gabriela Cristea avea un contract pe drepturi de autor cu Kanal D, iar suma pe care o încasa lunar era una considerabilă. Mai exact 11.000 de euro. Pentru a primi banii de la stat pentru concediul de maternitate, prezentatoarea a încheiat în mod legal contractul cu postul la care lucra de atâta timp, bazându-se pe cuvântul acestora. Ea ar fi trebuit să revina la cârma emisiunii Te vreau langa mine pe 21 ianuarie.

Doar că turcii s-au răzgânit între timp și au considera că lucrează mai bine cu Bianca Drăgușanu, care i-ar costa și mult mai puțini bani. Fiind și aceasta în concediu de maternitate, ea ar fi acceptat să lucreze la Kanal D pe gratis, urmând ca apoi să primească aproximativ 3.000 de euro pe lună, o sumă mult mai mică decât actuala rivală.

Gabriela Cristea i-a amenințat pe cei de la Kanal D cu judecata, au avut loc multe discuții și negocieri, plus promisiuni deșarte care nu s-au finalizat cu bine pentru vedetă. În acest context, vedeta a decis să renunțe la postul unde s-a lansat și a semnat cu Antena 1 pentru un proiect. Adică exclusivitate pentru botezul fetiței sale Victoria. Ea va primi totul gratis și va încasa banii de pe dar, iar cei din trustul Intact vor avea drepturile exclusive de difuzare a evenimentului.

În momentul de față, Gabriela este concentrată pe contractul său cu Antena 1 și i-a lăsat în pace pe cei de la Kanal D, dar asta nu înseamnă că în viitor aceștia nu se vor trezi dați în judecată. Este clar că vechiul conflict nu a fost stins definitiv și cum prezentatoarea este o fire ambițioasă, cu siguranță nu va lăsa lucrurile așa și va căuta o modalitate prin care să primească ceea ce ea consideră că i se cuvine.

Poate te interesează și…

Ciobănașul român care l-a văzut pe Dumnezeu! Cum a vindecat apoi sute de mii de oameni

Surpriză mare pentru Alex Velea! Fosta lui soție s-a schimbat complet! Iată ce job neașteptat are acum

Drama neștiută a lui Cristi Chivu! Boala care i-a schimbat viața: “Nu mai sunt același om!”

 

Valentin Păun/ Sursa foto: rtv.net