S-a aflat adevărul despre Bianca Drăgușanu! Imaginile care o îngroapă pe vedetă: Nu se mai poate ascunde

bianca dragusanu

Tot adevărul a ieșit la iveală. Sunt imaginile care o îngroapă definitiv pe Bianca Drăgușanu. Vedeta nu se mai poate ascunde. Totul s-a aflat imediat după Sărbători.

Un divorț înseamnă multe lacrimi și suferință, iar dacă un copil este la mijloc problemele sunt și mai mari. Asta se întâmplă și în cazul Biancăi Drăgușanu.

Adevărul despre Bianca Drăgușanu

După divorțul vedetei de Victor Slav, micuța lor se pare că a avut cel mai mult de suferit. Sofia a rămas la bunica maternă, în timp ce părinții doar o vizitează. Se pare că blonda nu o vede prea des pe fetiță pe cât postează pe internet, căci la revenirea în țară, după o mică vacanță petrecută la munte alături de Bodi, micuța nu s-a sfiit să arate ceea ce simte pentru mama sa.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au fost căsătoriți o scurtă perioadă de timp. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de iubire a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Cei doi au sfârșit tot separați. Deși au decis ca drumurile să le fie altele, Bianca și Slav au grijă ca fiicei lor să nu îi lipsească nimic. Totuși, se pare că micuței i-a cam lipsit prezența mamei.

După divorț, casa micuței Sofia a însemnat mai mult Petroșani, unde se afla bunica maternă. „În acest moment, fetița se află la mama Biancăi. A stat în perioada asta de iarnă. O să o aducem în curând. A fost bine pentru ea, că are acolo mâncare bio, aerul este mult mai nepoluat. Oricum, în perioada asta am zis că e mai bine să stea acolo”, povestea Victor în emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D.

Dacă acum micuța stă mai mult cu bunica ei, se pare că în viitor totul se va schimba. Victor Slav are de gând ca atunci când Sofia va împlini 3 ani, să o ia în București, unde va merge la grădiniță. Distanța între București și Deva este mare, iar, în prezent, Victor o vede pe Sofia la două, trei săptămâni.

Cu toate acestea, din imagini se poate observă că, deși copilul trăiește în casa bunicii materne, unde ar trebui să fie regăsită mereu și Bianca, acest lucru nu se întâmplă. Vedeta, abia s-a întors de la munte, unde a fost alături de soțul ei, Alex Bodi, dar nu și de fetiță.

 

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Sofia 😇♥️

O postare distribuită de Bianca Bodi 👑 (@biancadragusanu18) pe

Revista Presei