S-a aflat adevărul despre Cristi Borcea! Ce s-a întâmplat cu el în închisoare

Un adevăr crunt despre Cristi Borcea a ieșit la iveală, din perioada în care acesta era în închisoare. Informația vine în contextul în care se știe despre Borcea că are probleme grave de sănătate. 

Așadar, s-a aflat că Borcea lua pastile pentru depresie în arest. Așadar, pastilele așa-zis suspecte pentru care Cristi Borcea s-a ales cu dosar erau de fapt sedative. Acesta este și motivul pentru care ancheta a fost clasată.

Mai mult, s-a aflat că medicamentele au fost eliberate chiar de medicul de la Penitenciarul Poarta Albă. Totul s-a petrecut în 2015.

Pe atunci, Cristi Borcea își ispășea la Penitenciarul Poarta Albă pedeapsa primită în dosarul transferurilor.

Borcea s-a aflat în mijlocul unui scandal legat de unele privilegii pe care le-ar fi avut în perioada în care se afla la Penitenciarul Poarta Albă.

Corpul de Control al Ministrului Justiţiei a întocmit un raport, în urma unei verificări dispuse de ministrul Justiţiei, Raluca Prună, din care a reieşit că deţinutul Borcea avea parte de un regim preferenţial.

Acesta vorbea zeci de minute la telefon chiar şi după ora 22.00, când se dădea stingerea şi ar fi beneficiat şi de mult mai multe vizite decât cele trei întâlniri lunare prevăzute de lege.

Revista Presei