S-a aflat adevărul despre Marcel Vela! Dezvăluiri din familia ministrului. Ce i-a făcut fetei sale

Marcel Vela

S-a aflat tot adevărul despre cel de-al doilea om în stat, ministrul de Interne, Marcel Vela. Sunt dezvăluiri fără precedent din familia ministrului.

S-a aflat adevărul despre Marcel Vela

Marcel Vela a devenit unul dintre cei mai importanți oameni din statul român. Odată cu instituirea stării de urgență, ministrul de Interne a devenit al doilea om în stat, după președintele Klaus Iohannis. Toate ordonanțele militare sunt anunțate de acesta.

Puțină lume știe însă amănunte din trecutul și despre familia lui Marcel Vela. Sunt dezvăluiri incendiare despre ministrul de Interne. Acesta coordonează aproape tot ce mișcă în România, în plină pandemie de coronavirus.

Amănunte mai puțin știute despre Marcel Vela

Acum ies la iveală însă amănunte mai puțin știute despre Marcel Vela. Surse guvernamentale susțin că munca îi ocupă tot timpul ministrului de Interne, de când România se află în stare de urgență. Doarme doar câteva ore pe noapte, iar de ajuns la familie, în Caransebeș nici nu poate fi vorba.

Marcel Vela este căsătorit și are o fată. Andra este deja la casa ei. Pe 4 noiembrie 2012, tânăra și-a unit destinele cu Cristian, pe atunci viceprimar liberal în comuna Armeniș. Acum, bărbatul, care a preluat între timp numele de familie al socrului, este chiar edilul localității.

În perioada aceea, Marcel Vela era primarul orașului Caransebeș și a ținut să oficieze căsătoria civilă a fetei sale. „Vă doresc Casă de Piatră, tot ce este mai frumos pe Pământ, tot binele din lume, toate binecuvântarile din Cer, copii frumoși și sănătoși, spre bucuria noastră”, le-a urat tinerilor căsătoriți.

Apoi a urmat nunta, la Catedrala Episcopală, ținută de un sobor de preoți condus de episcopul Caransebeșului. Mireasa a fost condusă la altar de tatăl ei, pe un covor de petale din tradafiri roșii și albi, comandat chiar de acesta.

Petrecerea care a urmat a adunat în sălile Restaurantului Imperial peste 700 de invitați, printre care și nenumărate personalități din PNL, în funte cu Ludovic Orban, Crin Antonescu, Rareș Mănescu sau Tudor Chiuariu. Nași le-au fost Daniel Chițoiu, pe atunci ministrul Economiei, și soția sa. La finalul slujbei, mirii au eliberat porumbei.

Pentru fiica sa, Vela i-a chemat să-i cânte la petrecere pe Aurelian Temișan, Elena Gheorghe, Nicoleta Voica, Petrică Moise, Traian Jurchelea și orchestra ”Virtuozii Banatului”, anunță click.ro.

Revista Presei