S-a aflat adevărul! Pe ce a cheltuit Gigi Becali mii de euro. Niciun bărbat din România nu-l are

21 apr. 2020
S-a aflat adevărul! Pe ce a cheltuit Gigi Becali mii de euro. Niciun bărbat din România nu-l are

Unul dintre cel mai bogați oameni din România a făcut dezvăluiri incredibile. Gigi Becali a spus adevărul. Unul dintre marile sale secrete a ieșit la iveală.

Pe ce a cheltuit Gigi Becali mii de euro

Gigi Becali a cheltuit o mică avere pe un produs. Latifundiarul din Pipera a avut parte de ceva ce niciun bărbat din România nu a avut. Pe lângă pasiunea pentru fotbal și inclinația spre cele sfinte, Gigi Becali mai are o slăbiciune.

Finanțatorul roș-albaștrilor a mărturisit pe ce cheltuia mii de euro, dar cum a renunțat până la ură la acel produs pe care îl folosea în fiecare zi. Becali a povestit cum făcea senzație printre cunoscuți.

„Aveam parfum de 5.000 de euro, era o sticluță mică. Toată lumea mă întreba ce e ăla, nimeni nu mai avea în țara asta. Mă întrebau și fetele, voiau pentru prietenii lor. Acum eu nu mă mai dau deloc. Nu mai am nevoie. Igienă personală e spălatul, parfumul e altceva”, a spus Gigi Becali, la România TV.

Totuși, pasiunea a trecut epede. Gigi Becali nu va mai cheltui sume exorbitante pentru parfumuri. „Nu mai dau! Nu-mi vine să cred că dădeam mii de euro pe ele. Nici nu știau bărbații din România de așa ceva, ei dormeau”, a mai spus Becali.

După ce s-a asigurat că echipa lui este bine, Gigi Becali a chemat un doctor acasă și a fost supus și el unui control. Afaceristul a dezvăluit că toată familia lui a fost testată de coronavirus și că rezultatele sunt negative.

Gigi Becali era convins de faptul că virusul nu se va apropia de el, motivând că merge zilnic la liturghie, s-a împărtășit, așa că nu are de ce să îi fie teamă.

„M-am testat de două ori. A venit un doctor acasă și a luat la toată familia. A luat de două ori, toată lumea e sănătoasă. Eu râdeam, dar am zis hai să îl fac. La mine oricum nu are cum să fie pozitiv, nu se apropie coronavirusul, merg zilnic la liturghie.

Materia mizerabilă nu se poate atinge de mine. În Post, m-am împărtăşit de patru ori. Dacă eu sunt împărtăşit, îmi mai e frică de cineva?”, a mai spus Becali.