S-a aflat! Câți bani câștigă viitorul soț al Simonei Halep? În fiecare lună îi intră suma asta în cont

30 dec. 2019
S-a aflat! Câți bani câștigă viitorul soț al Simonei Halep? În fiecare lună îi intră suma asta în cont

Simona Halep a surprins pe toată lumea când s-a afișat cu noul său iubit. Deși s-a spus că aceasta s-ar fi logodit, sportiva a negat totul și a reacționat foarte dur în ceea ce privește știrile false din presa românească.

Totuși, un lucru este sigur. Simona și Toni Iuruc sunt foarte îndrăgostiți, iar relația lor merge de minune. Iubitul acesteia are noroc și în afaceri, nu doar pe plan sentimental.

Lui Iuruc i-ar intra în conturi, lunar, 100 000 de euro doar din chirii. Mai mult, acesta are șase firme, printre care o companie de publicitate. Iubitul Simonei s-a ocupat chiar de campania electorală a fostului primar, Sorin Oprescu, în 2008.

Recent, Simona s-a fotografiat împreună cu iubitul său.

 Cei doi au petrecut Crăciunul împreună.

„Vă doresc Crăciun fericit alături de cei dragi”, a scris Simona Halep la descrierea fotografiei care a strâns aproape 100.000 de aprecieri pe Instagram.

Simona a declarat că nu s-au logodit, deși presa a scris exact contrariul.

”Contrar știrilor apărute în presa din România, am vrut să anunț că nici nu m-am logodit, nici nu am stabilit data nunții.

Apreciez că duc o viață care mă aduce în atenția publicului, însă zvonurile legate de viața mea privată sunt incorecte și dezamăgitoare, așa că am vrut să îmi asigur fanii, prin intermediul acestui mesaj, că toate aceste zvonuri sunt false.

Mă voi asigura că voi împărtăși toate veștile bune cu voi în ceea ce privește o viitoare logodnă!

Vă mulțumesc pentru suport, Simo”, a menționat Simona Halep pe o rețea de socializare.