S-a aflat câți bani i-a dat Dan Negru Elenei Udrea ca să accepte să apară la Antena 1! Suma mai mare decât pentru orice altă vedetă

05 ian. 2021
S-a aflat câți bani i-a dat Dan Negru Elenei Udrea ca să accepte să apară la Antena 1! Suma mai mare decât pentru orice altă vedetă
Elena Udrea este fost ministru în perioada dominației PDL

Revelionul realizat de Dan Negru la Antena 1 a fost încă un succes. Peste 3 milioane de români s-au uitat în noaptea trecerii dintre ani la celebrul show cu măștile, din care nu au lipsit surprizele. Cea mai mare a fost apariția Elenei Udrea în rolul de Vrăjitoare.

Așa cum era de așteptat, a fost și momentul despre care s-a vorbit cel mai mult. Fostul ministru al Turismului era cândva cea mai influentă femeie din România și continuă să genereze audiențe posturilor de televiziune. De asta a ținut cont și Dan Negru când i-a făcut oferta.

Nu a fost chiar ușor să o convingă, iar discuția inițială a purtat-o cu iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov. Într-un final, totul a decurs cum își propusese Dan Negru, iar rezultatul a fost unul foarte bun pentru realizatorul Antena 1. A fost încununat din nou liderul audiențelor.

Cu cât sunt plătite vedete ca să apară în show-ul măștilor, realizat de Dan Negru

Ceea ce mulți nu știu este că aparițiile vedetelor în show-ul de Revelion sunt remunerate, iar sumele negociate diferă, în funcție de popularitatea vedetei. Elenei Udrea i s-a oferit onorariul maxim, doar că aceasta nu a dorit niciun ban sau cel puțin așa susțin jurnaliștii de la Impact.ro.

Elena Udrea are o relație de mai mulți ani cu Adrian Alexandrov

 

”Elena și-a luat rolul în serios, a stat cuminte la machiaj timp de 5 ore, a învățat textul primit, apoi a mai așteptat alte 3 ore ca să-i vină rândul la filmare. Deși ceilalți artiști au primit sume cuprinse între 1.000 și 2.500 de euro, Elena a refuzat suma maximă de 2.500 de euro.

A menționat că n-a venit pentru bani, ci de dragul fetiței ei, Maria, și că ar dori mai degrabă ca suma oferită să fie donată copiilor săraci. Alături de Elena, în toată această aventură, a stat Adrian Alexandrov, soțul ei. Elena Udrea n-a putut să mănânce nimic timp de 8 ore, doar a băut apă cu paiul”, au declarat, în exclusivitate surse din cadrul televiziunii pentru impact.ro.

Elena Udrea a interpretat o Vrăjitoare, iar masca a fost lucrată în SUA, la Los Angeles. O costumație de acest tip costă între 1000 și 5000 de euro. Poate ajunge chiar și la 15.000 de euro, dacă este foarte softisticată.