S-a aflat! Ce avere avea Mihai Constantinescu și cine o va moșteni

mihai-constantinescu-boala-inima

România este în doliu. Cunoscutul cântăreț, Mihai Constantinescu, și-a pierdut viața după ce în ultimele luni s-a aflat în comă. După decesul său au apărut și primele reacții. S-a aflat ce avere avea artistul și cine o va moșteni.

Pe 13 mai, Mihai Constantinescu a fost internat de urgență la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. Fusese găsit inconștient, de către soția sa, în propria locuință. Medicii sosiți de urgență la fața locului au început manevrele de resuscitare. Ulterior, artistul care suferise un stop cardiorespirator, a fost transportat la spital, acolo unde a intrat în comă.

Ce avere are Mihai Constantinescu

Nici când au ajuns la spital, medicii nu au putut face prea multe pentru cântăreț. Acesta a mai suferit încă două stopuri cardiace, intrând în moarte cerebrală.

Mihai Constantinescu nu s-a confruntat doar cu problemele de sănătate. Artistul a pierdut o casă, iar această experiență l-a marcat puternic, chiar dacă a încercat să treacă peste perioadele dificile și să apară în fața publicului cu zâmbetul pe buze, așa cum făcuse întotdeauna. Regretatul artist şi soţia lui au doar un apartament, pe care Simona îl va moşteni după moartea lui.

A avut mari probleme financiare

Mihai Constantinescu a avut mari probleme financiare. A locuit într-o casă naționalizată, iar în 2007 când proprietarii imobilului au revenit în țară artistul a fost somat să părăsească locuința. Era vorba despre un imobil din strada Sandu Aldea, acolo unde Mihai Constantinescu locuise timp de 20 de ani. Inițial, artistul nu a vrut să părăsească acea casă naționalizată, dar ulterior a plecat, iar casa a fost vândută, foarte repede, de proprietari, conform cancan.ro.

”A fost cumplit. Am stat pe la prieteni, apoi la soră mea, iar acum stau cu chirie. La vârstă mea să stai pe ușile altora, cine și-ar fi imaginat. Simț că înnebunesc când îmi amintesc. Și acum, tot noi, dați afară din casă, trebuie să plătim chiria exorbitanță stabilită prin ordin judecătoresc. 18.000 de euro pentru cele zece luni în care am continuat să stau în casă pe care o credeam a noastră, dar instanță decisese că este a altora. Sumă exorbitanță s-a împărțit la doi. O parte o plătește fostă mea soție, o parte eu. Și cum eu nu am avut banii, mi-au pus poprire de 33% pe veniturile lunare. Am scăpat de boli, însă de casă ăștia nu mă lasă să uit”, declara Mihai Constantinescu la un moment dat.

Veniturile sale erau completate, în ultima vreme, de banii pe care îi obținea din concerte. Artistul cerea 1000 de euro pentru o apariție într-un concert, cu mult mai puțin decât alți artiști autohtoni.

Revista Presei