Toggle Menu
  1. Home/
  2. Business/

S-a aflat! Cine câștigă mai mult: Simona Gherghe de la Acces Direct sau Andreea Mantea de la WowBiz

  1. Home/
  2. Business/

Simona Gherghe este una dintre vedetele Antenei 1, care nu numai că a trecut cu brio testul timpului, dar a reușit permanent să aducă plus valoare postului. Din acest motiv, prezentatoarea de la ”Acces Direct” a și fost recompensată ca atare pentru că are un salariu  de-a dreptul uriaș.  Audiențele înregistrate de emisiunea pe care o prezintă sunt foarte mari, motiv pentru care, cum e și firesc, salariul Simonei este unul foarte mare.

Nu mai puțin de 7.000 de euro lunar este remunerația Simonei Gherghe, pentru prezentarea emisiunii ”Acces Direct”, de pe Antena1, care poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 17:00, susțin jurnaliștii de la CanCan. Pe lângă acești bani, vedeta mai primește și bonusuri, dar și alți bani atunci când are contracte de publicitate.

Andreea Mantea câștigă mai mult

Plecarea lui Mădălin Ionescu de la Kanal D a lăsat un gol foarte mare, iar emisiunea WowBiz și-a mai pierdut din farmec. Din fericire, Andreea Mantea a reușit să suplinească destul de bine absența fostului partner, asta în condițiile în care Victor Slav, deși se străduiește, nu se ridică la nivelului fostului coleg. În acest context, prezentatoarea a devenit de-a dreptul indispensabilă pentru patronii turci.

Pentru prestațiile ei de la WowBiz din fiecare seară, vedeta încasează lunar un salariu pe măsură. Mai exact surse din piața media, citate și de viva.ro susțin că bruneta câștigă nici mai mult nici mai puțin de 8.000 de euro, adică aproape 100.000 de euro anual. Pe lângă acești bani, vedeta mai are și contracte de publicitate cu care-și rotunjește considerabil veniturile și are grijă ca fiului ei David să nu-i lipsească nimic. De curând aceasta s-a împăcat și cu tatăl copilului ei, luptătorul MMA, Cristi Mitrea, care inițial nu a vrut să-și cunoacă băiețelul. Pe Mitrea l-a cunoscut la reality show-ul Burlăcița. Au format un cuplu o perioadă, însă nu se înțelegeau prea bine, iar despărșirea era inevitabilă. Însărcinată fiind, Andreea a decis să păstreze copilul, chiar dacă îl va crește singură.

Pentru micuț a și renunțat la celălalt proiect pe care îl avea la Kanal D, Se strigă darul. Pentru aceasta emisiune, reprezentanții Kanal D încă mai caută o prezentatoare. Surse din interiorul televiziunii spun că lupta s-ar da între Andreea Bănică și Rocsana Marcu, dar nu este exclus nici să apară vreo surpriză, așa cum de multe ori se întâmplă.

Poate te interesează și…

Fără precedent! Pro Tv acuzat de CNA de manipulare! Despre ce este vorba mai exact

Șoc maxim în showbizul românesc! Două vedete care-și declarau recent iubire eternă divorțează

ISIS a distrus o companie românească de top! Cum a fost posibil

Elena Zainea/ Sursa foto: facebook