S-a aflat cine este polițistul care l-a protejat pe Dincă! Detalii ascunse de anchetatori până acum

gheorghe dinca

Gheorghe Dincă a ucis cu bestialitate mai multe fete. Nu mai există niciun dubiu că Alexandra Măceșanu a fost omorâtă și apoi arsă, însă momentan nu s-au găsit probe care să ateste că și Luiza ar fi avut aceeași soartă. În schimb, anchetatorii vorbesc despre alte 5 fete dispărute, care i-ar fi căzut victime monstrului din Caracal.

Anchetatorii nu au fost capabili să afle nimic singuri. Cel puțin, cei din zona Caracal și Craiova au dovedit o incompetență care a uluit întreaga Europă. După ce a fost arestat, Dincă a cerut să discute cu un anumit polițist. Nu a dorit să coopereze cu alticineva. Deși inițial reprezentanții Poliției au încercat să ne convingă că cel ales a fost pură întâmplare, iată că astăzi minciuna a fost dezvăluită.

Marius Preda este un polițist care lucrează în București, dar a cărei soții este originară din Caracal. Numărul lui de telefon a fost găsit într-unul din telefoanele lui Dincă. Conform unui jurnalist România Tv, socrul polițistului ar fi fost implicat într-un dosar de trafic de persoane, ca și „consumator de fete”.

Incredibil, dar când s-a aflat că numărul lui Marius Preda se afla într-unul din telefoanele lui Dincă, acesta și-a rupt piciorul și a intrat în concediu medical. Așadar criminalul a discutat peste o oră cu un cunoscut, iar apoi timp de o săptămână DIICOT Craiova și-a bătut joc de caz, nefiind capabili nici măcar să facă o cercetarea la fața locului corectă.

Există în continuare foarte multe semne de întrebare în acest dosar. Probabil este vorba despre două spețe, una de omor calificat și una de trafic de persoane. Probabil Dincă știe multe și despre cea de-a doua speță, unde cu siguranță sunt implicate nume importante din magistratură, politică, polișie și servicii de informații.

Revista Presei