S-a aflat cine este soacra Elenei Udrea si cu ce se ocupa aceasta. Dezvăluiri despre mama lui Adrian Alexandrov

elena udrea

Ies la iveală amănunte incendiare din viața Elenei Udrea. S-a aflat cine este soacra acesteia, dar și cu ce se ocupă mama lui Adrian Alexandrov. Nimeni nu știa până acum nimic despre aceasta.

Cine este soacra Elenei Udrea

Soacra Elenei Udrea nu locuiește în România. S-a mutat de ani buni din țară. Mama partenerului de viață al fostei blonde de la Cotroceni nu este o prezență mediatizată. Dacă mama Elenei Udrea își ajută fata să o crească pe micuța Eva, mama lui Adrian Alexandrov stă departe de nepoata ei.

Elena și Adrian au devenit părinți în septembrie 2018, atunci când a venit pe lume micuța Eva. Pentru că meseria de mămică nu e deloc ușoară, fostul ministru s-a bazat adesea pe mama ei. Nu a vrut să angajeze o bonă atunci când a stat departe de fetiță.

Dacă mama Elenei Udrea se află mai mereu în compania nepoatei, nu același lucru se poate spune despre Anișoara, soacra ei. Femeia este plecată de foarte mulți ani departe de țară. Aceasta muncește în Italia. S-a stabilit departe de țară, precum alte milioane de români.

Femeia în vârsta de 60 de ani revine foarte rar în România, de cele mai multe ori pentru vacanțe, în Sulina. Femeia ține legătura cu toți cei dragi prin intermediul rețelelor sociale. Una dintre cele mai mari pasiuni pe care soacra Elenei Udrea le are este croșetatul, conform wowbiz.ro.

Aceasta este de meserie îngrijitoare și pe lângă partenerul de viață al Elenei Udrea, aceasta mai are un băiat și o fată.

“Cred că găsesc motive să plâng săptămânal. De când s-a născut Eva, plâng săptămânal, căci văd tot felul de cazuri, cu copii… Ultima oară am plâns când a murit tata. Nu sunt plângăcioasă de fel, dar naşterea Evei m-a schimbat. Când e copilul tău, îl creşti tu, când e acolo şi vezi dacă îi e bine, dacă îi e rău… dacă nu trăieşti asta nu poţi înţelege”, spunea Elena Udrea, în emisiunea lui Teo Trandafir, înainte de Crăciun.

Bărbații din viața Elena Udrea

Până să-l cunoască pe Adrian Alexandrov, Elena Udrea a fost căsătorită cu Dorin Cocoș, dar se spune că a mai avut o aventură cu fostul stelist Ilie Stan. De asemenea, gurile rele au vorbit despre o apropiere de fostul președinte, Traian Băsescu. Udrea a fost șefa de cabinet a lui Băsescu atunci când acesta a fost președintele României.

Revista Presei