S-a aflat cu cine a petrecut Tiberiu Argint Relelionul! Au apărut imaginile cu acesta! Reacția Andreei Bălan

andreea balan tiberiu argint
Andreea Bălan și Tiberiu Bălan formează un cuplu de luni bune, dar evită să se afișeze împreună

Andreea Bălan și-a petrecut Revelionul 2021 acasă, cu copiii și înconjurată de câțiva prieteni apropiați. Artista a publicat fotografii de la eveniment pe toate rețelele de socializare și chiar a realizat și un vlog, care a strâns rapid peste 100.000 de vizualizări.

Imaginile o arată veselă și împăcată, împreună cu fetițele ei, cu Andreea Antonescu, dar și cu alți prieteni mai puțin notorii. Din peisaj a părut că Tiberiu Argint a lipsit și fanii au speculat imediat că cei doi s-ar fi despărțit. De altfel, știrea a făcut înconjurul presei, iar Andreea Bălan a preferat să nu comenteze.

Cu cine a petrecut Tiberiu Argint Revelionul 2021

Totuși pe surse, cineva din echipa ei probabil, a trimis fotografii către Fanatik cu Tiberiu Argint în timp ce înălța un lampion, semn că acesta de fapt a fost prezent la Revelionul organizat de Andreea Bălan la ea acasă, doar că aceasta a decis să-și țina relația departe de ochii publicului.

Andreea Bălan, înălțând un lampion de Revelion

Când, însă zvonurile că ea și Tiberiu Argint n-ar mai forma un cuplu, au început să prindă contur, a considerat că este cazul să pună punct speculațiilor prin intermediul unei știri publicată pe surse.

Ce planuri are Andreea Bălan cu Tiberiu Argint

Andreea Bălan și fratele prieteni sale, Tiberiu Argint formează un cuplu de mai bine de șase luni. Cei doi au mers împreună și în vacanțe, iar faptul că acesta a fost prezent și la Revelion arată că le-a cunoscut și pe micuțele Ella și Clara. Deși artista nu este încă divorțată oficial, între ea și George Burcea nu mai există șansă de împăcare. Acesta formează acum un cumplu cu tânăra în vârstă de 23 de ani, Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o în cadrul reality show-ului de pe Pro Tv, Ferma.

Andreea Bălan pare că are planuri mari cu Tiberiu Argint. Pentru că ea nu mai poate rămâne însărcinată, ca urmare a problemelor de sănătate pe care le-a avut, a început să caute alte soluții pentru a mai aduce un copil în familie, iar o variantă luată în calcul este o mamă surogat.

Citește și:

Revista Presei