S-a aflat! Cum îl cheamă, de fapt, pe iubitul Simonei Halep

Simona Halep Toni Iuruc

Toată lumea îl știe pe iubitul Simonei Halep, cel cu care se va și căsători în perioada care urmează. Puțini știu că pe Toni Iuruc, celebrul milionar român, nu îl cheamă, de fapt, așa. 

Astfel, Toni” nu e numele lui adevărat și nu are legătură cu ce scrie în cartea lui de identitate. Pe Toni Iuruc îl cheamă, de fapt, Gabriel Apostol Iuruc. Un prieten de liceu de al lui Iuruc a spus într-un interviu că „Toni” e doar o poreclă, că așa îl strigau prietenii în adolescență.

“Logodnicul Simonei Halep este promovat ca fiind un miliardar ce își trăiește viața în vila luxoasă din Bucuresti sau în casa somptuoasă din Constanța. Realitatea este mult diferită față de ce se vehiculează. Iuruc Apostol Gabriel, zis Toni, are ca domiciliu permanent un apartament normal cu trei camere, situat în Bucureșt,i pe șoseaua Stefan cel Mare”, a scris constantareala.ro.

Despre Toni Iuruc se știe că are 40 de ani, e milionar în euro și că a divorțat recent de a cea de-a doua lui soție, pentru că a bănuit-o că l-a înșelat.

Toni Iuruc are șase firme și câștigă și din închirierea unor birouri. Omul de afaceri de origine macedoneană are o relație de aproape un an de zile cu Simona Halep cu care, probabil, se va și căsători în viitorul apropiat.

Revista Presei