S-a aflat marele secret al Vivianei Sposub! Cine este fostul său iubit celebru, pe care a încercat să-l țină ascuns. Reacția lui George Burcea când a aflat

23 nov. 2020
S-a aflat marele secret al Vivianei Sposub! Cine este fostul său iubit celebru, pe care a încercat să-l țină ascuns. Reacția lui George Burcea când a aflat
Viviana Sposub și George Burcea au o relație amoroasă încă de când erau concurenți în Ferma

La doar 23 de ani, Viviana Sposub se bucură de o publicitate nesperată și a ajuns deja un nume cunoscut în showbiz. Dar nu pentru că s-ar fi remarcat prin vreo reușită profesională, ci mai degrabă prin intermediul poveștilor sale amoroase. Cooptarea ei în echipa „Vorbește lumea” de la Pro Tv i-a adus un plus de notorietate, dar relația cu George Burcea a fost momentul cheie.

Concurentă la „Ferma”, aceasta s-a îndrăgostit nebunește de fostul soț al Andreei Bălan, George Burcea, care a ajuns el însuși un nume sonor prin intermediul unui scandal. Despre despărțirea de celebra cântăreață presa a scris deja mii de articole, iar asta se pare că i-a adus lui Burcea un contract cu Pro Tv din care ar fi câștigat 20.000 de euro, conform click.ro.

Puțini știu că înainte de soțul Andreei Bălan, Viviana Sposub a mai avut un iubit celebru, dar pe care a încercat să-l țină ascuns și asta mai mult pentru că el și-a dorit asta. Este vorba despre Ionuț Rusu de la Kiss Fm, care are și peste 200.000 de urmăritori pe Instagram. Cei doi s-au despărțit subit, fără să discute prea mult despre asta.

„Da, suntem împreună. Nu ne dorim să facem acest lucru public. Vrem să ținem pentru noi această relație. Mă înțeleg bine și cu soacra. Suntem OK, nu ne vedem prea des. Nu sunt gelos. Ea este o femeie frumoasă și curtată, iar eu sunt idolul multor femei. Trăiesc un adevărat vis”, spunea Ionuț Rusu acum ceva timp când cei de la CanCan au aflat despre relația cu Viviana.

Ce spune George Burcea despre fostul iubit al Vivianei Sposub

George Burcea nu știa despre fostul iubit al celei cu care astăzi trăiește o frumoasă poveste de dragoste, dar nu a părut să-l deranjeze deloc atunci când a aflat. El a spus doar că nu și-ar mai dori o relație la distanță vreodată.

”Am avut o relație la distanță. A fost long-term așa. A rezistat până la un punct și după s-a rupt. Sincer, nu mai cred în relațiile la distanță, așa că aș face tot posibilul cumva să păstrăm relația la distanță pentru o perioadă de timp după care am găsi o cale de mijloc”, a spus George la Vorbește lumea.

Întrebată ce ar face dacă actualul iubit s-ar întâlni cu fostul, Viviana a spus că le-ar face cunoștință

”Le fac cunoștință. (…) De obicei m-am ascuns, dar pentru că George este foarte deschis, atunci față de el nu trebuie să mă ascund. Deja știe aproape totul despre mine”, a declarat ea la Pro TV.