S-a aflat totul! Cine va moșteni averea lui Leo Iorga: Este vorba despre sume importante

Leo Iorga

Una dintre cele mai importante voci din lumea rockului românesc ne-a părăsit la doar 54 de ani. Leo Iorga a lăsat în urma lui o carieră fabuloasă, dar și o avere însemnată.

La câteva zile după decesul acestuia s-a aflat totul. Se știe deja cine va moșteni averea vedetei. Este vorba despre sume importante.

Cine va moșteni averea lui Leo Iorga

Leo Iorga a încetat din viață după o luptă cu o boală cruntă. A plecat în lumea îngerilor la doar 54 de ani, iar în urma sa au rămas piesele care răsună în mintea mai multor generații. Încă din 2011, Leo Iorga s-a luptat cu cancerul.

Artistul lasă în urmă o familie îndurerată, doi fii și o soție, alături de colegi de scenă și sute de mii de fani.

S-a aflat însă cui va rămâne averea. Familia va beneficia de agoniseala de-o viață a artistului. Leo Iorga s-ar fi asigurat că bunurile agonisite în viața sa de artist să fie pe mâini bune. A trecut două maşini, un teren, dar şi pensiunea pe care o avea la Eforie Nord pe numele soţiei şi al copiilor.

În Bucureşti, soția și artistul au stat într-un apartament din Berceni pentru care plăteau chirie, au dezvăluit pentru click.ro surse din apropierea celor doi.

Din 2011, Leo Iorga a fost supus pentru prima dată unei operaţii de îndepărtare a unei tumori la plâmân. Boala a recidivat, localizându-se la cap, apoi a afectat din nou plămânul. A trecut prin mai multe operaţii, suportând efectele dureroase ale chimioterapiei, a încercat vaccinul cubanez şi a apelat şi la imunoterapie.

Nimic din toate astea nu l-au ţinut departe de scenă şi de publicul care îl iubeşte până în clipa în care s-a dus spre „Un alt început”, așa cum suna una din celebrele sale piese.

Revista Presei