S-a atins maximul penibilului la Kanal D! Vedeta care nu se spală pe mâini după ce merge la baie: „Nu pot să mănânc din mâinile tale!”

16 feb. 2020
S-a atins maximul penibilului la Kanal D! Vedeta care nu se spală pe mâini după ce merge la baie:

Competiția Survivor România pare că a scos ce este mai rău din concurenții Faimoși. Vedetele din concurs se fac de râs una câte una și nu ratează nicio ocazie de a arunca venin în colegii de echipă.

Campioană la acest capitol este Gabriela Duban, soția actorului Andrei Duban. Deși aceasta este o sportivă destul de slabă și aduce rar puncte, ea are o poziție foarte bună în echipă datorită apropierii ei de băieți. Doarme cu ei, le gătește, îi ia în brațe și își denigrează permanent colegele.

Victima ei favorită este Elena Ionescu. Fosta solistă de la Mandinga a dorit să o ajute la gătit, dar Grațiela a refuzat. În timpul Consiliului, în fața Războinicilor și a țării întregi, soția lui Andrei Duban a spus că refuză participarea colegei de echipă la această acțiune întrucât aceasta nu se spală pe mâini după ce merge la baie.

Momente de un penibil extrem

Mai grav decât atât, Grațiela a spus că lucrurile sunt mai grave decât atât și că artista ar mai face și alte lucruri rușinoase. „Nu pot să mânânc din mâinile tale. Și nici băieții”, a spus Grațiela, care a adus-o și pe Ruby în discuție, subliniind că aceasta ar fi adus prima acuzații de acest tip.

Elena Ionescu a insistat ca soția lui Andrei Duban să spună despre ce este vorba, dar aceasta i-a cerut lui Mihai Onicaș să continue. Toți au lăsat capetele în jos și inclusiv Războinicii s-au simțit jenați și au fost dezgustați de situație. Umiltă din nou, Elena a rămas fără cuvinte și nu a primit nici de data aceasta explicații cu privire la acuzațiile grave care i s-au adus.

Este pentru prima dată când se coboară atât de mult nivelul la o competiție de acest tip.