S-a făcut de râs în întreaga țară! Vedeta care a apărut beată mangă la Pro Tv: „Părea o femeie liniștită, normală…”

27 nov. 2020
S-a făcut de râs în întreaga țară! Vedeta care a apărut beată mangă la Pro Tv:

A venit direct de la Hollywood pentru a semna un contract cu Pro Tv pe o perioadă determinată. Numele ei a fost o mare surpriză pentru fanii „Ferma”, la fel ca și prestația ei din emisiune. Top modelul Alina Pușcău, care este stabilită în SUA de 25 de ani, a fost o prezență discretă în reality show.

Aceasta a fost eliminată relativ devreme din competiție, dar în perioada cât a apărut la Pro Tv a fost extrem de liniștită, retrasă, nu s-a implicat în niciun scandal și nici nu a ieșit în evidență prin nimic. Asta până la final, când toți concurenții care părăsiseră show-ul au fost invitați înapoi în Fermă pentru a urmări marea finală.

S-a lăsat cu mare veselie, muzică, alcool… o petrecere pe cinste. Toți s-au distrat, au râs, au glumit, asta până când Alina Pușcău a băut cu un pahar de vișinată în plus și s-a dat în spectacol. Aceasta s-a îmbătat foarte tare și și-a șocat toți colegii. L-a urmărit toată seara pe actorul George Piștereanu, care nu a mai reușit să scape de ea.

Alina Pușcău, momente penibile în Ferma

Au fost multe scene jenante în care Alina Pușcău a avut rol principal. Și actorul Paul Diaconescu a fost fugărit de vedetă mai bine de o oră. Apoi când toată lumea voia să doarmă, aceasta a început să vorbească nonstop, să spună tot felul de lucruri ridicole, iar în cameră a fost adusă de actrița de stand up comedy, Anisia Gafton, pentru că nu se mai putea ține pe picioare. Aceasta i-a recomandat să bea multă apă pentru a-și mai reveni, dar Alina cerea mereu vișinată.

La testimoniale, Anda Adam și ea fostă concurentă în Ferma, a povestit că Alina a băut foarte mult și că apoi s-a dat cu adevărat într-un spectacol, pe care cu greu îl vor uita. Aceasta a subliniat că top modelul a fost mereu foarte retrasă, că părea extrem de liniștită și că gesturile ei ieșite din comun i-a luat prin surprindere pe toți.

Cert este că cea care acum mai mulți ani îl fascinase pe celebrul Vin Diesel, s-a făcut de râs grav. „Sunt Alina de la Hollywood. Piște (n.r. George Piștereanu) seamănă cu Vin Diesel”, repeta obsesiv vedeta, care l-a urmărit toate seara pe actor și nu a acceptat să se culce până când acesta nu a venit lângă ea.