Kobe Bryant a murit la 41 de ani împreună cu încă cel puțin 4 persoane. Detalii înspăimântătoare

Legendă NBA, și personalitatea de nivel mondial din lumea sporturilor, Kobe Bryant, s-a stins astăzi într-un accident de elicopter la numai 41 de ani. Starul de la LA Lakers călătorea în aeronava sa privată atunci când aceasta s-a prăbușit în Calabasas, o localitate de lângă Los Angeles, California.

Din informațiile publicate, se pare că 5 persoane și-au pierdut viața în accident, fără niciun supraviețuitor la bordul aeronavei. Imaginile scenei cumplite arată fumul care se ridică de pe un deal, în mijlocul ceței.

Investigarea incidentului, ce a început în dimineața acestei zile, se află în desfășurare. Conform TMZ, elicopterul s-a transformat într-o minge de foc după ce a lovit pământul.

Administrația Federală pentru Aviație a afirmat că elicopterul Sikorsky S-76 s-a prăbușit în „condiții necunoscute”.

Administrația a mai afirmat că a fost informată de autoritățile locale cu privire la numărul persoanelor de la bord, fiind vorba despre 5 victime.

Conform șerifului districtului Los Angeles, toate cele 5 persoane au decedat. La momentul accidentului, reporterul L.A. Times, Richard Winton, a susținut că munții erau „acoperiți de ceață”.

„Am auzit zgomotul aeronavei, apoi un bubuit”, a postat acesta pe Twitter.

Moartea subită a starului a șocat și îndoliat lumea baschetului.

Starul Dallas Mavericks, Luka Doncic, a postat pe Twitter: „VĂ ROG NU, tremur, nu poate fi adevărat, vă rog.” Vârful celor de la Cleveland Cavaliers, Kevin Love, a afirmat: „Vă rog nu. Te rog Doamne nu. Nu poate fi adevărat.”

Tristan Thompson a adăugat: „Sper ca această știre să nu fie adevărată oameni buni!!! Nu Kobe.” Bryant a jucat timp de 2 decenii pentru Los Angeles Lakers, câștigând un număr impresionant de 5 campionate, și participând la 18 meciuri All-Star.

Bryant a fost selecționat direct în NBA din liceu – unde a câștigat campionatul statului Pennsylvania în 1996. Acesta a fost ales de Charlotte Hornets, înainte de a fi transferat la Lakers.

Update:

– TMZ anunță că la bordul elicopterului se afla și fata lui Kobe, Gianna Bryant, în vârstă de 13 ani.
– Kobe Bryant se afla în drum spre un meci de baschet alături de fiica sa Gianna, când a avut loc accidentul.

Loading...

Revista Presei