Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

S-a aflat! Boala de care suferă Ion Oncescu de la Exalton! A fost nevoie să se retragă…

Ion Oncescu a devenit cunoscut după ce a câștigat Campionatul Mondial de Skandenberg de mai multe ori. Ulterior, acesta a dispărut din atenția opiniei publice, iar emisiunea concurs Exalton este o șansă pentru el de a redeveni celebru. Deși a intrat în câteva conflicte cu colegii lui, sportivul a reușit să rămână în echipa Faimoșilor și să fie unul din oamenii de bază.

Sâmbătă, însă a fost nevoit să se retragă temporar din competiție. El le-a ascuns colegilor suferința sa, dar în cele din urmă durerea a fost prea puternică și a fost obligat să ceară ajutor medicilor. El are pietre la rinichi, iar în această perioadă s-a simțit extrem de rău. Din acest motiv nici nu a putut dormi nopți întregi.

Dupa aflarea acestei vesti, prezentatorul emisiunii, Cosmin Cernat, a facut un anunt care i-a ingrijorat pe Faimosi si pe sustinatorii lor. Oncescu s-a retras temporar pentru a primi ingrijiri medicale, iar echipa sa a fost in dezavantaj, fiind cu un om mai putin.

“Ionut Ocescu nu e alaturi de echipa, se afla sub supraveghere medicala si in cateva zile va fi alaturi de echipa sa”, a spus Cosmin Cernat, citat de stirilekanald.ro.

Advertisement

Exalton reprezintă cel mai de succes proiect al Kanal D în momentul de față. Emisiunea este urmărită regulat de peste 2 milioane de telespectatori și a reușit să plaseze canalul turcescu pe locul 1, pe tronsonul orar când a fost difuzată, devansând Pro Tv și Antena 1.

Poate te interesează și…

Efect neașteptat! Ce s-a întâmplat cu părul unei americance după ce și-a spălat părul cu Coca Cola

EXCLUSIV! Dezvăluiri de culise despre Diana Dumitrescu! Ce spun colegii de facultate despre ea

Germania lovește puternic în România! Decizia anunțată de ministrul neamț de Finanțe

Elena Zainea/ Sursa foto: facebook

Close
Apasă LIKE pentru a te ține la curent cu toate noutățile din justiție