Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

S-a aflat! De ce a fost de fapt Anca Surdu obligată să plece de la Exalton

  1. Home/
  2. Entertainment/

Anca Surdu, una dintre cele mai frumoase și mai sexy concurente de la Exalton a fost nevoită, în cele din urmă, să părăsească de urgență competiția. Ultimele sale apariții fuseseră destul de suspecte, ea fiind de fiecare dată doar filmată cu o șapcă bine trasă pe față. Multiplă campioană la gimnastică aerobică, aceasta a părăsit Republica Dominicană cu sufletul îndurerat, întruct și-ar fi dorit să ajungă la final.

ReclamaMotivul plecării a fost unul bine întemeiat. Medicii i-au recomandat să ia o pauză, iar producătorii nu putea aștepta la nesfârșit refacerea ei. Problemele Ancăi au fost de ordin dermatologic, asa cum a dezvaluit chiar prietena si colega ei din echipa Faimosilor, Diana Bulimar.

“Deja imi lipseste Exatlon. Mi-am propus sa nu plang. E un moment foarte emotionant, nu mi- am vazut familia de atata timp. Dar zambesc, cum v-am obisnuit. Mi-e dor sa fiu prezenta pe traseu. Sa fiu acolo cu echipa mea. E unica aceasta experienta. Acasa o sa am iar confort, dar deja imi lipseste tot ce era acolo. Gimnastica aerobica? E un sport foarte diferit, ceva nou. Se vede diferenta unui sportiv de performanta pe traseu. Dar nu se poate compara cu gimnastica.

ReclamaAm plecat din cauza unor probleme dermatologice. Mai nou, soarele e dusmanul meu. Fata si pielea arata bina pentru ca nu m-am mai expus la soare. Imi pare rau ca a aparut aceasta problema medicala. Dar sanatatea e pe primul loc, am ascultat sfatul medicului. Dulciuri! Vreau tiramisu de casa si sarmale! As reveni la Exatlon. Nu sunt impacata cu ideea ca sunt aici, acum. O parte din mine inca a ramas acolo. Nu stiu cine o sa castige, abia astept sa ma uit si eu la show. Vreau sa analizez din exterior. Dar cred si sper ca va castiga cineva din echipa mea”, a declarat Anca Surdu.

Poate te interesează și…

Arafat declanșează panică națională! Tinerii și copiii vizați! ”Sunt noile aparate ale morții”

Frații Dedeman cuceresc România! Ce lovitură de proporții au reușit

Bomba zilei! Cine vrea fotoliul de primar al Gabrielei Firea

Loading...

Cristina Mihai/ Sursa foto: facebook