Scandal monstru! Romancele care nu mai primesc deja salariul pentru ca nu mai sunt bani la buget!

lei

S-au terminat banii! Este vestea cruntă care abia s-a anunțat. Acești români rămân cu buzunarele goale. Nu se mai poate face nimic.

Criză profundă. Sunt cele mai proaste vești pentru această categorie de români. Nu-și mai pot primi drepturile pe care le au prin lege.

S-au terminat banii!

Vești proaste pentru sute de mame care nu și-au primit încă banii pentru concediul prenatal și postnatal. Din păcate nu mai sunt bani la buget pentru acestea. S-a aflat astăzi.

Cel puțin 100 de mame din București cu profesii liberale așteaptă de două săptămâni banii pentru concediul postnatal. Casa de Sănătate Bucureşti recunoaşte că nu sunt bani pentru femeile care au născut recent şi nu au fost angajate cu contract de muncă în ultimele luni. Conform legii, viitoarele mame au dreptul la 126 zile libere plătite de stat, scrie Libertatea.ro.

CASMB recunoaşte întârzierea plăților pentru concediile medicale. 100 de femei așteaptă, potrivit CASMB, indemnizațiile pentru concediile de sarcină și lăuzie, pentru luna septembrie. Toate cele 100 sunt femei care și-au plătit asigurarea medicală direct la CASMB, fiindcă au profesii liberale, PFA sau lucrează în alte forme decât ca angajate ale unei companii. Plata integrală a acestor concedii ar ajunge la 1.204.908 lei, iar momentan banii lipsesc, arată răspunsul primit de la CASMB.

Revista Presei