Salariu de peste 11.000 de euro pe lună. Detalii incredibile despre averea lui Dăncilă

dancila-viorica

Ceasul purtat la mână de Viorica Dăncilă a născut discuții aprinse despre veniturile Vioricăi Dăncilă. Oamenii se întreabă de unde a avut fostul premier atâția bani încât să-și cumpere un ceas atât de scump.

Cristinel Dăncilă, soțul candidatei din partea PSD la alegerile prezidențiale a încasat anul trecut un venit total de 325.949 lei, adică 69.350 euro.

În urma unui calcul simplu reiese că soțul Vioricăi Dăncilă câștigă lunar nu mai puțin de 27.163 de lei, adică 5.780 euro.  Salariul este mai mare decât cel al Vioricăi Dăncilă. Și asta pentru că șefa PSD câștigă în medie 24.780 lei pe lună, adică 5.270 euro.

Potrivit declarației de avere pe care Dăncilă a făcut-o publică în ziua în care și-a depus candidatura pentru prezidențiale reiese că ea a câștigat anul trecut 142.519 lei de la Guvern și 32.628 euro de la Parlamentul European.

Totalul câștigurilor, pentru fiecare luna a lui 2018, a fost de 51.943 lei, adică peste 11.000 de euro.

Ceasuri ieftine, pe care şi le poate permite orice om modest din această ţară

Solicitată să explice cum a ajuns să poarte la mână un ceas scump, Dăncilă a spus că acesta este un ceas care nu depășește prețul de 5.000 de euro, iar ea nu poartă decât „ceasuri ieftine, pe care şi le poate permite orice om modest din această ţară”.

„Acel ceas nu depăşeşte 5.000 de euro. Dacă arăt ceasul vor veni cu un alt scandal, măcar să-l rostogolească pe ăsta ca să ascundă laşitatea lui Klaus Iohannis. Vin ori cu cele patru case, ori cu ceasuri. Am ceasuri, dar nu sunt de firmă, sunt ceasuri pe care le-am asortat la rochia pe care o aveam, sau la costumul pe care îl aveam, ceasuri ieftine, pe care şi le poate permite orice om modest din această ţară. Pentru mine ceasurile nu reprezintă o pasiune”, a declarat Viorica Dăncilă.

Revista Presei