Salariul imens pe care-l primea Marius Tucă de la Dan Voiculescu, fondatorul Antena1! Câte restaurante deține astăzi și în ce alte afaceri este implicat

08 sept. 2020
Salariul imens pe care-l primea Marius Tucă de la Dan Voiculescu, fondatorul Antena1! Câte restaurante deține astăzi și în ce alte afaceri este implicat

Între anii 1997-2004, Marius Tucă era unul dintre cei mai cunoscuți realizatori TV din România. Talk show-ul Milionarii de la miezul nopții, lansat la Antena1 în anul 1997 i-a adus enorm de multă popularitate și bani atât de mulți încât nu avea ce să mai facă cu ei. O spune chiar el într-o declarație sinceră pentru public. Patronul de atunci, Dan Voiculescu investea sume foarte mari în angajații cheie ai televiziunii sale.

Marius Tucă a mărturisit ce regrete are din trecut, iar unul dintre acestea era că nu și-a făcut propria televiziune. Ei bine, prin Aleph News, proiectul genial al lui Adrian Sârbu și-a văzut astăzi visul cu ochii. Canalul de știri este acum în toate rețelele de cablu și se anunță a fi un succes care deja sperie concurența.

Salariul pe care-l încasa Marius Tucă de la Antena1

”Într-o mare măsură aş schimbă multe dintre lucrurile din trecut. Unul ar fi că nu mi-am făcut televiziunea mea, în ’99, când toată lumea trăgea de mine să o fac, dar cred că eram cel mai bine plătit jurnalist pe vremea aia şi era aşa o comoditate legată de bani, de popularitate şi am tot amânat.

Eram un ziarist plătit cu zeci de mii de euro pe lună, chiar nu aveam ce face cu banii. Există şi afaceri în care am investit foarte mult pentru că voiam să fac ceva cu banii, dar la primele investiţia a fost foarte mică. Şi acum nu vă gândiţi că am conturi pline cu bani, nu, căci am investit de-a lungul timpului în tot felul de chestii şi în ceea ce se numeşte un nou început în presă: Radio Smart”, declara Marius Tucă în urmă cu ceva timp.

Chiar dacă la acel moment, jurnalistul, care a fost și directorul la ziarul Jurnalul Național timp de 22 de ani, spunea că avea foarte mulți bani, aceștia au fost investiți cu inteligență în alte proiecte. Astfel astăzi, acesta este co-proprietar al restaurantelor Ancora, Poesia, Yoshi,Taverna Sârbului şi Fior di Latte şi partener al grupului Mediafax- Ziarul Financiar, plus parte a proiectului Aleph.

Marius Tucă a revenit și pe micile ecrane după foarte mult timp și are o emisiune de seară la postul proaspăt lansat