Nu mai mânca acest tip de sare din comerț! Este un pericol pentru organism. Îți poate provoca ravagii în corp

sare de himalaya

Sarea de masă care se vinde în hypermarketuri reprezintă un adevărat pericol pentru corpul uman.

„Sarea rafinată, comercială, este curăţată de toate mineralele sale, cu excepţia sodiului şi clorurei. Rezultă clorură de sodiu cu aditivi.

Aceasta este curăţată chimic, înălbită şi încălzită inutil la temperaturi ridicate, fiind, de asememea, tratată cu agenţi antiaglomeranți, care previn ca sarea să se amestece cu apă (în recipientul de sare). Aceeaşi agenţi împiedică dizolvarea sării în organism, ceea ce duce la acumularea şi la depunerea ei în organe şi ţesuturi, cauzând, în timp, grave probleme de sănătate. Cu toate acestea, dacă se alege o sare albă din supermarket-uri, este indicată cumpărarea uneia natural iodate, nerafinată, preferabil grunjoasă”, notează topremediinaturiste.ro.

Sarea de Himalaya. Ce proprietăți uluitoare are

„În cristalul de sare Himalaya, extras din minele prezente între Valea Indusului şi Munţii Himalaya, din Pakistan, au fost descoperite 84 din cele aproximativ 92 de minerale regăsite în corpul uman.

În sarea cristal, 100% naturală, nerafinată, lipsită de aditivi şi cel mai important, fără adaos de iod, găsim o multitudine de minerale şi elemente cu beneficii diverse asupra sănătăţii, printre cele mai importante fiind: sodiul (detoxifiant), zincul (protector al pielii, creşte imunitatea), magneziul (antistres, calmant), boronul (reglează întregul organism), calciul (întăreşte oasele şi dinţii, curăţă porii când este aplicat pe piele), potasiul (echilibrează hidratarea pielii şi reduce retenţia de apă),” adaugă topremediinaturiste.ro.

 

Revista Presei