Sărut pasional între jucătoare! Gestul Soranei Cîrstea în finala de la Tashkent

28 sept. 2019
Sărut pasional între jucătoare! Gestul Soranei Cîrstea în finala de la Tashkent

Sorana Cîrstea a avut parte de o finală de neuitat la Tashkent. A jucat foarte bine, dar din păcate a cedat în fața belgiencei Alison van Uytvanck cu 2-6, 6-4, 4-6 după un final de meci care ne dădea mari speranțe. Totuși jocul româncei este îmbucurător și dă speranțe mari fanilor ei.

Sorana Cîrstea nu a avut cel mai bun an al ei. De altfel, la un moment dat ea a ieșit și din top 100 jucătoare. Însă această pasă neagră o cam traversează toate româncele, inclusiv Simona Halep care a coborât pe locul 6 WTA.

S-au sărutat pe terenul de tenis

Finala contra belgiencei a fost una memorabilă și prin prisma show-ului oferit de aceasta la final, după ce s-a impus. Sportiva în vârstă de 25 ani, nr. 61 WTA a câștigat al patrulea titlu al carierei, iar bucuria ei a fost exprimată cu adevărat inediat. Și-a sărutat pasional iubita, jucătoarea de tenis Greet Minnen (22 de ani, 124 WTA), cu care a și jucat la dublu. Van Uytvanck s-a îmbrățișat cu Minnen, după care cele două s-au sărutat.

Sorana Cîrstea nu a avut nicio reacție, aceasta fiind afectată de pierderea partidei, pe care s-a văzut că și-a dorit foarte multe să o câștige.

Nu este prima dată când cele două au făcut un astfel de gest. Belgiencele au o relație de ceva timp și s-au sărutat pentru prima dată în public după calificarea lui Alison în optimile turneului de Grand Slam de la Wimbledon (6-2, 6-3 în fața lui Anett Kontaveit).

Foto: DigiSport