Scandal amoros la Survivor! Grațiela Duban pune tunurile pe Elena Ionescu pentru un Faimos! Este geloasă

01 feb. 2020
Scandal amoros la Survivor! Grațiela Duban pune tunurile pe Elena Ionescu pentru un Faimos! Este geloasă

Elena Ionescu a fost propunerea Faimoșilor pentru eliminarea din concurs. Ultimul duel de la Survivor s-a terminat cu victoria Războinicilor, iar echipa roșie a fost nevoită să vină cu trei nominalizări. Ruby și Lino Golden au fost și ei pe lista neagră, însă colegii lor susțin că este vorba doar despre o strategie prin care să o elimine pe Elena.

Dar de ce ar propune echipa Faimoșilor spre eliminare fix cea mai bună concurentă, chiar la începutul emisiunii, când au nevoie de puncte? Mai mulți internauți au venit cu un scenariu, care pare că ar avea ceva urme de adevăr. Grațiela Duban este cea care și-a întors colegii împotriva Elenei pentru că o vede ca pe o rivală în lupta pentru atenția pe care ar primi-o de la colegii de sex masculin.

Ghiță Balmuș, sursa scandalului

Ținta Grațielei Duban, susțin internauții, ar fi Ghiță Balmuș, un concurent nou intrat la Survivor și care este sportiv de performanță, baschetbalist. Într-adevăr soția actorului Andrei Duban a petrecut mai mult timp alături de Ghiță și a spus cuvinte urâte despre Elena, determinându-l pe acesta să o propună pe eliminarea pe fosta solistă de la Mandinga.

Kanal D a difuzat și imagini în care Grațiela plângea în brațele lui Ghiță atunci când aceasta a tras bețișorul cel mai scurt. Boxerul Cezar Juratoni a câștigat duelul pentru imunitate și a fost obligă să nominalizeze un coleg. Pentru că a spus că toți sunt egali pentru el i-a rugat pe toți să aleagă un bețișor și va propune pe cel care-l trage pe cel mai scurt. Ghinionista a fost Grațiela. Doar că în cele din urmă, Cezar a propus-o pe Ruby. El s-a dovedit a fi și cel mai corect și echilibrat concurent.